Dăncilă îi bate elegant obrazul lui Iohannis

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Viorica Dăncilă este supărată pe Președinte pentru că nu a fost invitată la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, premierul menționând că este nepotrivită lipsa reprezentanților guvernului de la reuniune. Dăncilă amintește că la deschiderea preşedinţiei rotative, Klaus Iohannis a fost invitat la ceremonia organizată la Ateneul Român, pentru că „atunci când sunt obiective de ţară, este important să dăm dovadă de consens şi de acţiune comună”.

„Dacă va exista o invitaţie, cu siguranţă voi merge. Dar o invitaţie la summit cu toţi liderii, pentru că aici este o contradicţie: Guvernul României a fost cel care a asigurat organizarea summitului din punct de vedere financiar, preşedintele preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene este premierul,  toţi miniştrii asigură preşedinţia la consilii, toate rezultatele, 90 de dosare legislative încheiate puse pe masă  arată o muncă titanică din partea Guvernului şi mi se pare totuşi nepotrivit, ca să folosesc un termen elegant, ca tocmai cei care au muncit atât pentru România, cei care au tras atâtea aprecieri să nu fie invitaţi la summit(…)  Vin toti liderii europeni, e un mesaj pentru intreaga Europă. Cum putem vorbi de unitate când premierul care deține președinția rotativă nu e invitat… E greu de înțeles, dar să sperăm, cu credință în suflet și mai mult consens, că vom da un semnal puternic pentru țară. Ce facem, lăsăm dezbinarea și lupta internă să primeze?”, a declarat Viorica Dăncilă vineri.

La Summitul de la Sibiu vor fi prezenți 27 de şefi de stat şi de guvern, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt şi peste 800 de jurnaliști internaționali.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Povestea tânărului infectat cu HIV care nu mai transmite BOALA
Alex are 34 de ani şi trăieşte în Anglia de zece ani, fiind purtător de ...