Facebook a dat CU BAROSUL în libertatea de exprimare, cu prilejul zilei libertății presei

Valentin Borcea Uncategorized

Facebook a anunțat ieri că a șters complet conturile a mai multe persoane care răspândesc ura și dezinformarea. Doar că lista neagră a companiei lui Mark Zuckerberg are o uriașă problemă. Singurul extremist get-beget de acolo este Louis Farrakhan, liderul organizației extremiste Nation of Islam.

El este cunoscut pentru retorica lui împotriva rasei albe, creștinilor, evreilor, homosexualilor. De asemenea, este un separatist și naționalist radical afro-american. Nu de alaltăieri, ci de decenii întregi. Rapperul Snoop Dogg i-a luat apărarea. A spus că Louis Farrakhan este „fratele lui” și că spune doar adevărul. Muzicianul și-a îndemnat fanii să renunțe la Facebook și Instagram.

View this post on Instagram

P. S. A. @louisfarrakhan23

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Lista este completată de Alex Jones, Milo Yiannopoulos, Paul Joseph Watson, Laura Loomer, Paul Nehlen și întregul site de știri Infowars.

Infowars este creația lui Alex Jones și a devenit infam în toată lumea pentru teoriile conspirației pe care le-a distribuit în anii precedenți. Dar în ultima vreme, pagina s-a „spălat” și a devenit o portavoce conservatoare, anti-progresistă și împotriva stângii radicale, cu tot ce înseamnă asta. Poate de aceea Infowars a fost lovit cu cea mai mare forță.

Facebook și Instagram va șterge orice conținut care include videoclipuri, înregistrări audio sau articole de la Infowars. Sunt permise doar atunci când sunt condamnate explicit. Facebook va șterge orice grup creat pentru răspândirea de materiale Infowars și orice event creat pentru promovarea oricăror dintre extremiștii interziși acum. – Facebook, via The Atlantic

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dăncilă îi bate elegant obrazul lui Iohannis
Viorica Dăncilă este supărată pe Președinte pentru că nu a fost invitată la summitul UE ...