GEORGE MAIOR insistă să devină PENAL. Cine îi face plângerea?

Marius Ghilezan POLITIC Principal

George Maior a angajat Ambasada de mai MULTE ORI în luptele din politica internă a statului. A încercat să impună agende partizane şi a făcut deservicii României.

Mai mult, recent a trimis o scrisoare deschisă prin care susţinea că Raportul Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activităţii SRI, făcut public pe 18 aprilie, conţine “calomnii grave” şi are “afirmaţii trunchiate”.

MAIOR a minţit Comisia de control a SRI

El a minţit cu privire la relaţia instituţională şi personală avută cu fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu. SRI a semnat un protocol cu ANI, în urma căruia au fost deferiţi mai mulţi politicieni justiţiei.

Legea 269 din 17 iunie 2003 privind Statutul Corpului diplomatic şi consular al României, articolul 31, se referă la obligaţiile membrilor corpului diplomatic şi consular, „ca aceştia să se abţină de la orice faptă care ar putea aduce prejudicii României”.

„În conformitate cu prevederile articolului 58 din Legea 269/2003, încălcarea de către membrii Corpului diplomatic şi consular al României a prevederilor legii şi neîndeplinirea cu bună-credinţă a îndatoririlor de serviciu atrag răspunderea disciplinară, civilă, contravenţională sau penală, după caz”, menţionează un comunicat MAE, prin care se delimitează de declaraţiile ambasadorului.

George Maior a fost şeful SRI. L-a susţinut pe Victor PONTA, în campania electorală din 2014. În compensaţie, preşedintele l-a trimis ambasador în SUA.

Meleşcanu nu l-a chemat pe MAIOR la consultări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut în mai multe rânduri ministrului de externe Teodor Meleşcanu, demararea procedurilor de rechemare a acestuia în centrala MAE pentru a da explicaţii pentru activitatea sa şi acţiunile de defăimare aduse statului. Meleşcanu nu a catadicsit. Surse apropiate ministrului de externe susţin că joacă la două capete. Şi cu actuala Coaliţie PSD-ALDE-UDMR şi cu Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis i-ar fi promis un loc de judecător la Curtea Constituţională. Ministrul de externe nu a negat, nici infirmat informaţia, apărută pe surse.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viorica Dăncilă, alături de lideri din SUA și Israel la comemorarea victimelor Holocaustului de la Auschwitz
10 mii de oameni au participat în localitatea poloneză Oswiecim la „March of the Living”, ...