„Naţionalizarea BMW”- în imaginaţia liderul aripii tinere a socialiştilor germani

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Socialiştii germani spun lucruri trăsnite. Aşa s-ar putea interpreta dialogul lui Kevin Kühnert, şeful “Tinerilor socialiști din SPD”, cu reporterul “Die Zeit”. Dacă s-a pronunţat pentru un socialism democratic și cu misiunea de a “încerca o apropiere de idealul unei societăți libere, egale și solidare,” nimic şocant.

Cea mai tare idee este legată de cum şi-ar IMAGINA, urmaşul lui Timmermans, Kühnert, naționalizarea unor concerne ca BMW sau companii imobiliare. “Fără o anumită formă de colectivism nu este de conceput depășirea capitalismului”, a declarat președintele organizației de tineret a SPD.

Kühnert este considerat o tânără speranţă a SPD. A luptat în 2018 împotriva unei noi mari coaliții cu CDU și CSU și aproape că a reuşit să o blocheze pe  Angela Merkel în formarea noului guvern.

Kevin Kühnert este preşedinte al Jusos, aripa tânără a socialiştilor germani. Presa germană îl trimite în DDR, dacă are nostalgii comuniste. El s-a născut în anul căderii Zidului Berlinului.

Constituţia germană permite naţionalizări de intreprinderi, dar până acum nimeni nu a făcut-o.

 

Loading...

One Comment

  1. Sunt situatii cand statul ia masuri de redresare,a unor ramuri strategice.Marea Britanie a nationalizat industria siderugica ,pompand bani.Dupa acea a privatizat-o..La noi de ex. la Galati vor aparea firme capuse.Ca atare ,la noi,trebuie sa le vinzi in perdere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Balena rusească de spionaj vrea AZIL POLITIC în Norvegia!
Balena albă, antrenată de ruși pentru operațiuni militare și găsită de niște pescari norvegieni, nu ...