O primăvară ieșită din comun: încă o amenințare meteo severă

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INEDIT

De parcă vremea turbulentă din ultima săptămână  nu ar fi fost de ajuns pentru a ne da peste cap primăvara, o altă amenințare meteo se îndreaptă către România. Un val de aer arctic, dinspre Rusia, va ajunge și la noi în perioada următoare, aducând temperaturi neobişnuit de mici.

Potrivit Severe Weather, valul lovește de vineri nordul Europei, de unde va evolua spre centrul Europei în următoarele zeci de ore.  Țările din Europa Centrală vor fi cele mai afectate, acolo temperaturile ajungând chiar la zero grade dimineaţa, cu diferenţe de până la 10 grade în minus faţă de media normală în această perioadă a anului.

Duminică, valul de aer rece va ajunge în România, unde va afecta mai întâi vestul țării. De luni frigul se va extinde în aproape toată România, urmând ca până miercuri să înfruntăm temperaturi situate considerabil sub specificul lunii mai. Specialiștii avertizează că în urma ciocnirii valului de aer arctic cu masa de aer existentă acum deasupra României, pot apărea noi fenomene meteo periculoase.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Morawiecki: Avem nevoie de o Uniune a Națiunilor 2.0
Uniunea Europeană este blocată într-un cerc vicios al crizelor, iar pentru a ieși din acesta, ...