LIVIU DRAGNEA: “Punem la dispoziția primăriilor 10 miliarde de euro”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reamintit recent primarilor, printr-o poziţie publică, faptul că au la dispoziţie un instrument mult mai facil de finanţare a proiectelor: banii din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. 10 MILIARDE DE EURO, pentru grădiniţe, spitale, reţele de electricitate, gaze naturale, canalizare, asfaltări de drumuri.

Când eram ministrul dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experiența de președinte al Consiliului județean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulți mi-au spus atunci că e o nebunie și că nu voi reuși. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

Citeşte şi: Mârlănia lui IOHANNIS

Românii merită să aibă aproape de casă școli, grădinițe, creșe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă și canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale. Sunt bani și pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult.

Ține numai de primar să vină cu doar două documente la București și banii merg la comunitate, pentru oameni.
Punem la dispoziția primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună.
Noi ne dorim o Românie puternică, bogată și respectată. Așa cum am promis, creștem România și aducem bunăstare românilor!”, a scris Liviu Dragnea pe o reţea de socializare.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Cum să scoţi bani din nevoia de IGIENĂ a omului modern ?
Lufele sunt produse de igienă. Se folosesc la duş. Mulţi cred că bureţii naturali sunt ...