Liverpool-Barcelona 4:0. Fotbalul fabulos, reinventat în Anglia!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL SPORT

FC Liverpool face pasul în finala Champions League după un meci fantastic împotriva celor de la FC Barcelona! După ce în tur pierduseră cu 3:0, englezii i-au eliminat pe catalani în urma unei victorii incontestabile, pe Anfield Road.

Puțini i-au dat echipei engleze șanse să întoarcă rezultatul de la Barcelona. Însă Leo Messi a părăsit terenul dând din cap a pagubă, în timp ce zecile de mii de suporteri cântau celebrul „You’ll Never Walk Alone”! Gini Wijnaldum, autor a două dintre cele patru goluri a declarat după meci, potrivit The Guardian, că „e de necrezut. După meciul din Spania am avut încredere că putem marca de patru ori acasă , să facem 4:0. Cred că cei din afara clubului nu au crezut că putem să o facem, dar am arătat că orice e posibil!” Celelalte două goluri au fost marcate de Divock Origi.

Finala Champions League ar putea fi una englezească. Miercuri seara se decide cealalată finalistă, după returul dintre Ajax Amsterdam și Tottenham. Olandezii au câștigat săptămâna trecută în Anglia cu 1:0.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cultivă usturoi! Poţi face 10.000 de EURO pe un hectar
Ministerul AGRICULTURII a triplat subvenţia la culturile de USTUROI. Devine tot mai rentabilă producţia acestui ...