Prof. Dr. PAVEL CHIRILĂ: “Nu HRĂNI cancerul !” Şapte MARI greşeli de alimentaţie

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse SOCIAL

Prof. Dr. Pavel Chirilă recomandă în cartea sa „Nu hrăni cancerul! Alimentaţia este aliatul tău împotriva cancerului” evitarea din alimentaţie în special a  zahărului alb, a sărurile nitrice din compoziţia mezelurilor, a azotaţilor, folosiţi în agricultura europeană. Aceştia hrănesc celulele maligne.

În combinaţie cu acidul clorhidric din stomac, compuşii se tranasformă într-o substanţă numită dimetil-nitrozamil, 100% cancerigen. Dacă dimetil-nitrozamina este administrată unui şobolan, în 14 zile îi apar celule tumorale.

Carnea roşie hrăneşte celula tumorală

Reputatului medic român îi trec zilnic pragul zeci de pacienţi care cer altfel de terapii decât cele recomandate de medicii oncologi. Mulţi dintre aceştia le recomandă să mănânce orice, chiar şi fripturi în sânge. Cel mai mare adversar din alimentaţie al persoanelor bolnave de cancer, zice profesorul Chirilă, este carnea roşie. Proteina hrăneşte cancerul.

Noua industrie de prelucrare a cărnii folosesc nitriţi. Creşterea puilor cu hormoni reprezintă un alt factor de risc. La fel ca mezelurile în care industriaşii bagă nitrozamină. Dacă hrăneşti zilnic un şobolan cu astfel de alimente, în 14 zile are cancer la ficat, mai zice profesorul.

Despre proteina de origine animală toate tratatele de oncologie serioase spun că favorizează instalarea unui cancer. Aceeaşi poveste este cu zahărul,” a explicat dr. Chirilă.

Citiţi şi: DRAGNEA, atac la IOHANNIS şi Băsescu: “au mânat ţara asta spre ură şi dezbinare”

Nu FUMAŢI!

Fumatul este cancerigen prin mai multi factori: nicotina, aditivii chimici numiţi sosuri în industria tutunului (în număr de peste 600 care definesc anumite branduri de ţigări) care sunt arşi la 800 de grade Celsius dezvoltă factorii cancerigeni, dar şi Poloniul radioactiv, pe care tutunul îl absoarbe din sol.
“România are incidenţa cea mai mare la cancerul pulmonar dintre toate ţările europene. Este simplu de înteles, pentru că şi incidenţa fumatului, la persoanele adulte din România este de 27%.

Un sfert din populaţia României fumează zilnic un pachet

Cancerul de plămâni este o boală care răspunde foarte greu la tratamentele oncologice şi, singura măsură eficientă cu adevărat şi mult mai ieftină este să evităm fumatul. 80% dintre bolnavii de cancer pulmonar sunt fumători. Diferenţa de 20% de cancere sunt persoane expuse la pulberi din aer.

De exemplu, Bucureştiul este cel mai poluat oraş cu pulberi dintre toate capitalele europene. Profilaxia este un „tratament” mult mai eficient”, a explicat Pavel Chirilă, precizând că “toţi factorii oncogeni care sunt prezentaţi în carte au o perfidie ieşită din comun. Ei declanşeazî cancerul după o perioadă de 20-30 de ani de greşeli. Asta se întâmplă şi cu fumatul şi si cu unele alimente. Nu dau cancer pe loc”.

NU CONSUMAŢI ZAHĂR ALB RAFINAT!

Zahărul alb este al doilea factor oncogen ca frecvenţă în cazurile de cancer, a precizat Dr. Pavel Chirila. „A apărut în 1833 ca un produs de izolare, de rafinare şi impactul metabolic asupra organismului uman a fost enorm pentru că, mii şi mii de ani, fiinţa umană a consumat doar glucide complexe din natură. Adică singurele surse de glucide au fost mierea şi fructele. Zahărul crează compuşi greu de digerat. Organismul nu este obişnuit cu acesta. Mai mult, distruge flora microbiană prietenoasă a omului.

Citiţi şi: Descoperirea URIAŞĂ a avocaţilor lui DRAGNEA care desfiinţează condamnarea la 3 ANI şi şase luni

Pe acelaşi principiu ca şi ţigara, îţi trebuie 20-30 de ani să observi consecinţele nefaste ale consumului de zahăr alb.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
A venit cu plămânul scos din torace. Medicii de la SUUB i-au salvat viaţa
Spitalul Universitar de Urgenţă, reabilitat în timpul mandatului de primar al lui Sorin OPRESCU, de ...