Viktor Orban, lăudat de Trump în Biroul Oval: V-ați ținut țara în siguranță! Sunteți ca mine!

Valentin Borcea Uncategorized

Președintele SUA, Donald Trump, l-a primit luni, 13 mai, pe prim-ministrul Ungariei Viktor Orban. Unii jurnaliști americani au spus că Trump s-a văzut cu „Trump de dinainte de Trump”, aluzie la politicile naționaliste și anti-imigrație ale liderului ungar.

Și Donald Trump s-a referit la aceleași politici ale lui Viktor Orban, doar că le-a lăudat

„Probabil că sunteți ca mine, un pic controversat, dar asta e în regulă. E în regulă, ați făcut o treabă bună și v-ați ținut țara în siguranță. „

Întrebat de jurnaliști dacă este îngrijorat cu privire la diminuarea democrației din Ungaria sub Viktor Orban, Donald Trump a spus că Viktor Orban este respectat în țara lui.

Donald Trump, laude pentru Viktor Orban

De asemenea, reședintele american a mai spus că Europa are o sumedenie de probleme cu imigrația deoarece au făcut lucrurile altfel decât liderul de la Budapesta.

„Mulți oameni îl respectă pe premier. Este un om respectat, știu că este un om dur, dar este un om respectat și a făcut ceea ce trebuie cu privire la imigrație, ceea ce cred mulți oameni Uitați-vă, problemele pe care le au în Europa sunt uriașe, deoarece au făcut lucrurile în alt mod decât premierul”

La rândul său, Viktor Orban a spus că a guvernul său a fost ales de ungurui și reales de mai multe ori, semn că nu are ce să-și reproșeze.

Donald Trump l-a lăudat pe Viktor Orban și pentru efoturile sale în apărarea creștinilor. „V-ați descurcat minunat când a venit vorba de comunitățile creștine.” a spus președintele american. Iar premierul ungar a afirmat că este „alături de Statele Unite în combaterea migrației ilegale, terorismului și în protejarea comunităților creștine din jurul lumii. ”

Viktor Orban încearcă de ani de zile să obțină o întâlnire cu Donald Trump. România a fost mult mai abilă cu privire la discuțiile cu administrația americană. Klaus Iohannis a fost primul lider din Europa de Est primul de Donald Trump la Casa Albă. Iar Viorica Dăncilă și alți membri ai guvernului a avut mai multe întâlniri cu oficiali americani, inclusiv cu vicepreședintele Mike Pence.

Pence vine în România! Anunțul, după întâlnirea cu Dăncilă!

Loading...
loading...

One Comment

  1. Ce tare joaca Trump… Din electorale a inceput „Jos deep state!” „Jos free masoneria!” Guantanamo va asteapta!” Ce globalizare? Ce vaccinare ? Ce incalzire ? Ce Agenda 21 , 2030 ? FED la mne! Ce migrare? … Nu are decat doua sanse : demisia precum Cuza, Caril, Nixon sau Ceausescu, Sadam ,Gaddafi. In orice caz si-a primit papusa in cosciug de la inceput. A facut ce au promis toti presedintii mutarea capitalei la Ierusalim, a acceptat sa fie comparat cu Cirus inclusiv pe monezi, dar ii lasa sa se umple de respect international ca fiecare pasare pe limba ei piere. Joaca tare Trump ! La rupere care pe care

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Un război între SUA şi Iran ar putea izbucni oricând „accidental”
După ce oficiali israelieni au atras atenția că escaladarea tensiunii ar putea declanșa un conflict ...