Ce au în comun MADONNA și Nicolae Guță? Citește aici!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Madonna și-a apărat decizia de a cânta în Israel, în timpul concursului Eurovision. Artista a fost supusă la mari presiuni din partea organizațiilor palestiniene și a stângiștilor să renunțe la recital ca să dea o lovitură statului evreu și să atragă atenția asupra unor presupuse încălcări ale drepturilor omului. Doar că interpreta a ripostat:

„Nu voi înceta să cânt doar ca să fac pe placul agendei politice a cuiva” a spus Madonna, într-un comunicat remis Reuters

De asemenea, cântăreața în vârstă de 60 de ani a mai afirmat că va vorbi mereu despre încălcări are drepturilor omului, oriunde s-ar întâmpla. În plus, a deplâns faptul că luptele dintre isralieni și palestinieni sunt perpetuate de cei care profită de pe urma lor.

O poziție similară a avut și Nicolae Guță, după scandalul cu maneaua electorală dedicată PSD. Impresarul manelistul a spus că acesta cântă pentru oricine.

„Trebuie să înţelegeţi că Nicolae Guţă este un artist care cântă pentru toată lumea, din asta trăieşte, din asta îşi întreţine familia, atâta tot. Nu obligă pe nimeni să voteze cu cineva, el cântă pentru toată lumea. Guţă nu ţine partea niciunui partid, nu are nicio legătură cu vreun partid, e un artist care cântă pentru toată lumea. Nicolae Guţă e un simplu lăutar” a declarat impresarul pentru Adevărul. 

CITEȘTE ȘI: Povestea manelei electorale

Madonna va cânta pe 18 mai, în finala concursului Eurovision de la Tel Aviv. Ea a ajuns deja în Israel. Onorariul artistei, estimat la 1,5 milioane de dolari, ar fi fost plătit de un afacerist israeliano-canadian.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SUA: Vrem democrație în Venezuela. Rusia: Ca în Irak și Libia?
Mike Pompeo, șeful diplomației americane, a mers în Rusia ca să discute cu Serghei Lavrov, ...