Bufonul-președinte al Ucrainei a arătat că nu știe de glumă

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Vladimir Zelinski, actorul de comedie vorbitor de rusă care a fost ales președinte al Ucrainei, și-a început astăzi mandatul. El a depus astăzi jurământul în Rada (Parlamentul) de la Kiev și a primit buzduganul ceremonial, bulava, așa cum aveam și hatmanii, liderii militari ucraineni din vechime. Venit la putere pe un val anti-sistem și dezamăgire față de clasa politică, Vladimir Zelinski a ieșit imediat la atac.

Facebook/Vladimir Zelinski

„Guvernul nu este o soluție la probleme. Guvernul este problema” – a afirmat Zelinski, citându-l pe Ronald Reagan, alt actor devenit președinte.

În discursul său inaugural, actorul de comedie a dat de înțeles că nu știe de glumă. A anunțat că va dizolva Parlamentul și că va convoca alegeri anticipate. Asta a fost una dintre promisiunile lui de campanie. De asemenea, a sfătuit guvernul să demisioneze și a îndemnat Rada să-i demidă pe șeful serviciului de securitate SBU, pe procurorul generașl și pe ministrul Apărării. Noul președinte a dat și un termen limită de două luni. L.C. Koveși este dorită de noul lider ca procuror-general.

Vladimir Zelinski o vrea pe Koveși procuror-general al Ucrainei

Zelinski le-a arătat ucrainenilor să nu știe de glumă, deși e actor de comedie

Vladimir Zelinski a spus și cum să transforme Ucraina: „Trebuie să jucăm fotbal ca Islanda, se ne apărăm țara ca Israelul, trebuie să fim ca japonezii când vine vorba de tehnologie, și să fim ca elvețienii și să trăim bucuroși unii lângă alții, indiferent de diferențe”, a spus noul lider la Kiev potrivit Unian.info.

Când despre rănile deschise la Ucrainei, anume Crimeea și Donbas, Vladimir Zelinski a spus că nu va ceda pământul ucrainean, dar că va fi deschis dialogului: „Sunt gata să-mi pierd și postul în schimbul păcii, dar fără să pierdem din teritoriul nostru. Niciodată. Istoria nu e dreaptă. E adevărat. Nu noi am început acest război, dar noi trebuie să-l oprim și noi suntem gata la un dialog. Iar acest dialog trebuie început cu eliberarea tuturor prizonierilor ucraineni. Și Crimeea, și Donbas sunt pământ ucrainean. ” a spus noul președinte al Ucrainei de la tribuna Parlamentului.

Vladimir (sau Volodimir) Zelinski a fost ales cu peste 70% din voturi. El a devenit celebru prin rolurile sale din comedii siropoase rusești, dar și prin interpretarea unui profesor de liceu devenit președinte după ce un discurs anticorupție de-al său a devenit viral.

Re

Loading...

One Comment

  1. Victorie pentru tiranii de la Brusselles pentru ca se pare ca s-au procopsit cu o sluga. Catastrofa pentru poporul ucrainean, pentru ca directia „europeana” ameninta identitatea si cultura tarii. Din fericire, spre diferenta de Evetia, Ucraina nu are o economie prospera, sa vina toate lepadaturile africane sa suga si profite de pe urma succesului altora. Deocamdata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Măreția lui Alain Delon a distrus ideologia „corectitudinii politice”
Marele actor francez Alain Delon, sex-simbol al anilor 1960-1970 și o legendă a marelui ecran, ...