Surprize în „DOSARUL SECRETARELOR.” PROCURORUL a renunţat la sesizarea CCR

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi de Justiţie a avut loc un nou termen de judecată al liderului PSD, în aşa-zisul “Dosar al secretarelor.”Mai multe persoane au venit să îl susțină pe Liviu DRAGNEA, la ÎCCJ, unde ar putea primi sentința finală în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Procurorul DNA a fost schimbat. Cel din urmă a renunţat la cerere de schimbare a încadrării juridice în cazul a trei inculpaţi din dosar, DAR ŞI LA SESIZAREA CCR.

Avocaţii lui Dragnea au cerut încă un termen pentru 5 iunie.

Citeşte şi: Descoperirea URIAŞĂ a avocaţilor lui DRAGNEA care desfiinţează condamnarea la 3 ANI şi şase luni

De la 1 iunie se pensionează un magistrat din complet. Potrivit surselor judiciare asta înseamnă că procesul se va relua de la ZERO.

„100% NEVINOVAT”

Susţinătorii de la Înalta Curte au declarat că sunt convinşi 100% de nevinovăția lui LIVIU DRAGNEA  că îl consideră cel mai bun lider pentru România.

Susținător: ”Să iasă soarele, să fie mai frumos și rezultatul acestui proces politic, intentat liderului PSD Liviu Nicolae Dragnea, să ne fie favorabil.

La întrebarea lui Ovidiu Oanță, de la Pro tv: ”Credeți pe deplin în nevinovăția lui?Susținătorul a fost ferm: ”100%. Și chiar dacă ar fi un pic de vinovăție, credeți că se știa la nivel înalt despre acele 2 persoane? Chiar nicio altă formațiune nu mai are asemenea situații?

Dar dacă nu plouă e vinovat Dragnea, dacă nu iese soarele când trebuie e vinovat Dragnea. Eu îl consider unul din cei mai vajnici apărători ai acestei țări. Și faptul că a început să se lupte cu toată lumea, s-a creat o stare așa… mai sunt și alte situații, alte procese și nu se dă o asemenea amploare.”

Aproximativ 300 de persoane erau astăzi în faţa clădirii I.C.C.J, dar care la ora 14 au trebuit să părăsească zona fiind informaţi de jandarmi că participă la un miting neautorizat.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Reziliere de contract după o vizită neanunțată
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a cerut rezilierea contractului pentru modernizarea DN 73 Brașov – Pitești, ...