Fanii GOT, supăraţi. Finalul prea puţin DRAMATIC. URMEAZĂ o nouă serie

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse Principal

Ieri s-a încheiat SERIA 8 a celebrului film „Game of THRONES”. Fanii din întreaga lume sunt nervoşi. Nu se aşteptau la un final atât de puţin DRAMATIC. Peste 1,2 milioane dintre aceştia au semnat luni o petiţie, publicată pe Change.org, criticând sezonul 8 și cerând refacerea finalului, notează Reuters.

Producătorii serialului de televiziune, David Benioff și D.B. Weiss, au fost ieri de negăsit de către jurnalişti.

Citeşte şi: 21 mai: Sfinții Împărați Constantin și Elena

Micile amănunte care au sporit supărarea

„Vom fi într-o locație necunoscută, oprind telefoanele și deschizând diverse sticle”, a declarat Weiss pentru publicaţia “Entertainment Weekly,” la începutul acestui an.

„Am crezut că va fi un final mult MAI DRAMATIC„, a declarat Christine Lethune, o angajată din domeniul sănătății, la o petrecere din New York, la o vizionare colectivă. „Sunt supărată, sunt supărată că e vorba de ultimul episod. Aș vrea să mai urmeze ceva.”

Citeşte şi: De astăzi fumătorii POT FI LOCALIZAŢI după pachetul de ţigări

Suporterii GOT au observat o sticlă de plastic în spatele cizmei personajului Samwell Tarly, asta după descoperirea unei căni de cafea de hârtie, rătăcite în cadru, apărută în timpul episodului 4, difuzat acum două săptămâni în SUA. Cele două elemente au dat prilej de glume, dar şi de supărare.

GOT se întoarce în timp

Luni, mulți fani au vrut o continuare a poveştilor din jurul Aryei Stark (jucată de Maisie Williams), văzută ultima oară pe o navă pentru a explora teritorii necunoscute. „Arya a fost singura parte bună a Sezonului 8. Daţi-ne un serial doar cu ea”, a declarat Riley McAtee, redactor asociat al site-ului Ringer.com pentru sport și cultură.

HBO a semnat încă de anul trecut un  precontract cu George R.R. Martin, autorul cărții „A Song of Ice and Fire”, pe care s-a bazat seria de succes, pentru un nou şir de întâmplări cu mii de ani înainte  de evenimentele din „Jocul Tronurilor”.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Transfer de bani fără comision pentru românii din străinătate
Ministrul Finanţelor a anunțat marți că românii care trăiesc în străinătate vor putea transfera, în ...