România cel mai RAPID Internet din EUROPA!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL

România este pe locul 4 global, în clasamentul țărilor cu cel mai rapid Internet. Potrivit SpeedTest Global Index, viteza medie de descărcare în țara noastră a fost 130,44 Mb/s. Valoarea este valabilă pentru luna aprilie și pentru Internetul broadband fix.

România este depășită de Singapore (197,5 Mb/s), Hong King (172,67 Mb/s) și Coreea de Sud (144,76 Mb/s), toate din Asia. Top 10 este completat de Andorra, Monaco, Ungaria, Elveția, Statele Unite și Suedia. Japonia și China sunt pe locurile 20, respectiv 21, cu o viteză de sub 100 Mb/s.

Media globală este de 58,66 Mb/s 

Când vine vorba de Internetul mobil, România stă mult mai prost, dar tot peste media globală. Țara noastră s-a clasat pe locul 34, cu o viteză de 35,8 Mb/s la descărcare. Suntem între Statele Unite și Arabia Saudită. Viteza medie globală a Internetului mobil este de 26,96 Mb/s.

Pe podium sunt Norvegia, Canada și Coreea de Sud.

Viteza Internetului ar urma să crească semnificativ după introducerea tehnologiei 5G. Sistemele aflate în prezent în exploatare sunt capabile de viteze de descărcare de peste 1 Gb/s (1Gb/s = 1000 Mb/s).

Coreea de Sud este prima țara care a introdus servicii 5G, în aprilie 2019. Dar extinderea nu este rapidă, din cauza costurilor și a îngrijorărilor legate de efectele noilor unde asupra sănătății oamenilor. Orașul Bruxelles deja de opune 5G.

“Locuitorii Bruxelles-ului nu sunt COBAI pentru TEHNOLOGIA 5G.” Vezi cine a spus!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Minunea în Ucraina a durat o zi | Avocatul unui oligarh, adus în echipa Zelinski
Vladimir Zelinski a tunat și fulgerat în Parlament, în timpul discursului său de la învestirea ...