Valea Uzului | Viceprimar UDMR, luat de poliție! Percheziții la primărie și acasă

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Laszlo Antal, viceprimarul comunei Sânmartin, jud. Harghita, a fost dus la poliție pentru audieri în cazul scandalului de la Cimitirului Militar Internațional de la Valea Uzului. Autoritățile din Bacău au făcut percheziții în biroul lui Laszlo Antal de la Primăria Sânmartin. 

Primarul din Sânmartin a spus pentru portalul de limbă maghiară Szekelyhon.ro că el a ajuns la primărie la ora 7 dimineața și că polițiștii erau deja acolo. Oamenii legii au spus că acționează în baza unui mandat de percheziție emis de judecătoria Moinești.

Cercetările erau efectuate pentru furt, vandalism și vătămare corporală, a mai afirmat edilul din Sânmartin. Anchetatorii au luat și înregistrările de camerele de supraveghere din primărie. 

Cătălina Creţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, a declarat pentru agenţia ungară de presă MTI că, în baza a două reclamaţii primite la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în judeţele Bacău şi Harghita la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt, comise în zona Valea Uzului.

Inițial, viceprimarul urma să fie dus pentru audieri în Bacău. Dar până la urmă a fost dus la sediul poliției din Miercurea-Ciuc, deoarece Sânmartin este în Harghita. Laszlo Antal a fost eliberat după două ore de audieri. UDMR susține că este nevinovat. 

Autoritățile din județul Bacău au efectuat, în zori, o percheziție la domiciliul viceprimarului din localitatea Sânmartin, județul Harghita, în urma a unei plângeri depuse împotriva lui, probabil de George Simion, candidat la alegerile europarlamentare. Viceprimarul a fost dus la secția de poliție din Miercurea-Ciuc pentru audieri. LÁSZLÓ Antal nu a avut nici o implicare în acțiunea de provocare prin care au fost acoperite crucile din Cimitirul eroilor din Valea Uzului. LÁSZLÓ Antal este victima unei persecutări, are tot sprijinul nostru în eforturile de clarificare a acestei situații. – a scris deputatul Tanczos Barna pe Facebook. 

Laszlo Antal a spus, săptămâna trecută, că George Simion nu a fost bătut, ci doar împins, și că nici candidatul independent și nici amicii lui nu au pățit nimic. 

Valea Uzului | Reacția maghiarilor: „Nu l-am bătut, doar l-am împins și a căzut”

Scandalul de la Valea Uzului a început după ce extremiști maghiari au acoperit crucile dedicate eroilor români cu plastic negru. Monumentele, au spus aceștia, ar fi fost amplasate ilegal de primărila orașului Dărmănești din Bacău. Doar că faptele îi contrazic pe unguri.

BUDAPESTA a pus gaz pe foc în situația de la cimitirul Valea Uzului

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalii încasează lovitură după lovitură în țară
Încă trei primari liberali din județul Hunedoara spun cu seninătate că vor susţine candidaţii PSD ...