La 20 de ani, a devenit MILIONAR în Silicon Valley! Vezi povestea lui Sebastian Dobrincu

Valentin Borcea ACTUALITATE

Un tânăr programator și antreprenor român, născut la București, a devenit milionar în Silicon Valley. La doar 20 de ani! Până acum, acest centru de tehnologie și inovație a produs 5000 de milionari în dolari, a scris Forbes. Dar Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri. Dacă nu chiar cel mai tânăr.

Povestea lui Sebastian a început în București, orașul său natal. De mic a fost pasionat de programre și tehnologie iar la 7 ani a început să învețe singur despre software engineering. În următorii 10 ani, tânărul român și-a rafinat abilitățile inginerești. În adolescență, și-a folosit talentele pentru a crea biblioteci pentru diverse programe populare. Geniul lui în programare a fost folosit pentru servicii de succes precum Spotify, Facebook și TikTok.

sursă: Sebastian Dobrincu/Facebook

Dar el nu s-a oprit aici. Când avea 17 ani, el a fondat Storyheap, care a devenit cea mai importantă platformă de marketing prin social media. Platforma ajută firme, influenceri, agenții și persoane individuale să analizeze și să îmbunătățească prezența în social cu ajutor datelor statistice și a analizelor generate de creiere electronice.

Sebastian Dobrincu – născut la București, milionar în Silicon Valley

Storyheap a fost un succes instant și a început să fie folosit de nume mari precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music, Shake Shack și mulți alții.

România cel mai RAPID Internet din EUROPA!

După Storyheap, Sebastian Dobrincu a fost fondat alte două servicii care să ajute branduri să înțeleagă statisticile din social media și să le folosească pentru a optimiza prezența online. Noile servicii au adus milioane de dolari în plus unor companii precum Universal, Interscope Records sau Hub Spot, a scris Forbes.

A respins Facebook și Apple pentru propriile proiecte

Tânărul român a luat-o pe urmele lui Elon Musk și Larry Page (fondator Google) și s-a dus la Universitatea Stanford. Acolo s-a specializat în machine learning și inteligență artificială, domenii care l-au ajutat în afaceri. Dar asemeni lui Bill Gates și Mark Zuckerberg, Sebastian Dobrincu a decis să renunțe la facultate ca să se dedice proiectelor individuale.

În prezent, românul este celebru în domeniul lui de activitate. A fost inclus pe lista Forbes 30 Under 30 Europe din 2019, merge în jurul lumii ca să vorbească la conferințe și să-și împărtășească din experiențe.

sursă: Sebastian Dobrincu/Facebook

sursă: Sebastian Dobrincu/Facebook

A fost numit Mark Zuckerberg al generației lui de către cei care știu cum se mișcă lucrurile în Silicon Valley. A fost invitat de șeful Facebook la sediul companiei, pentru că a vrut să-l cunoască. Tim Cook a încercat să-l recruteze pentru Apple, dar a fost respins.

„Prefer să încerc ceva nou ca îndeplinește nevoile altora decât să obțin ceva sigur și comfortabil pentru mine” a spus Sebastian Dobrincu

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MOTIVUL pentru care ungurii au acoperit crucile eroilor români! Comunicatul autorilor!
Extremiștii maghiari care au acoperit crucile eroilor români îngropați în cimitirul de la Valea Uzului ...