“Nimic nu justifică participarea la referendum!”- susţine IULIAN CAPSALI, fostul director al “României libere”

Alina Maria Bogdan OPINIE POLITIC

Oamenii zdraveni la cap au dileme. Să participe sau nu la #referendum! Dacă ar fi legale întrebările şi nu ar fi existat tendinţe manipulatorii, poate că rămânea la alegerea fiecăruia. Întrucât plebiscitul (pentru că aşa e mai bine definit, nefiind o consultare populară pentru o chestiune ce frământă societatea, ci doar o calibrare a voturilor pentru un om  n.r.) vizează un singur om, publicistul IULIAN CAPSALI îndeamnă prietenii: „Nu puneți mâna pe buletinele de vot!”

« Nu numai că întrebările au in nuce un dispreț direct față de Constituția României, dar sunt spurcate cu zeamă securistă anticreștină: cum adică, ai dreptul la amnistie și grațiere pentru unul care a violat și ucis minori, iar cel care e condamnat pentru corupție e damnat fără drept la clemență? Cum să pui mâna cu care îți faci cruce pe asemenea hârtie manipulatoare și toxică?

Este încă un tertip al „industriei anticorupției”, prin care neo-Securitatea globalistă vrea să păstreze țara pradă interesului corporatocrat. Iar nătărăul din deal e ideal în rolul lui de marionetă tâmpă, care dezbină poporul prin intermediul masei de revoluționari iacobini #rezist, model patentat de Soros în SUA împotriva lui Trump.

Iohannis, care e disperat că nu mai are priză la români, este unul care a luat cu japca imobile prin fals și uz de fals și a primit sume mari de bani pe chirii, sute de mii de euro însușiți fără scrupule. Iar Augustin Lazăr, procurorul criminal al Aiudului, a închis dosarele acestui tembel greoi și gângav, care habar nu are ce întrebări vor fi la refendumul inițiat chiar de el.

Deci nu ajutați, din „spirit civic”, să existe cvorum pentru această mascaradă electorală ascunsă, curvit și ticălos, sub masca „dreptății”! » conchide CAPSALI.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
TOLO, despre RAREŞ BOGDAN: “nu e un model de integritate !”
Iniţiativa România, un ONG năşit de Monica Macovei, publică un raport de integritate. Rareş BOGDAN ...