Liviu Dragnea va executa trei ani și jumătate de închisoare

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC Principal SOCIAL

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat de judecătorii ÎCCJ la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut, practic, pedeapsa aplicată de instanţa de fond. Pe de altă parte, Instanţa supremă a admis apelurile majorității inculpaţilor, reducând pedepsele aplicate acestora la fond.

Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului, unul dintre judecători făcând opinie separată, în sensul trimiterii dosarului spre rejudecare, pe motiv că acel complet de la fond ar fi trebuit să fie specializat în fapte de corupţie.

„Înțeleg că cei care au fost acuzați de abuz în serviciu au fost achitați iar cel care a fost acuzat că a instigat la abuz în serviciu a fost condamnat, ceea ce trebuie să recunoaștem că este o minunăție juridică”, a declarat deputatul Liviu Pleșoianu pentru Mediafax, într-una dintre primele reacții venite din PSD după condamnare. Liviu Pleșoianu a mai spus că această sentință este „absolut aberantă” și că reprezintă un mesaj al instituțiilor de forță: „noi decidem cine are dreptul să trăiască sau să moară politic în această țară”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Şi-au luat ţara înapoi! Voldemort e mort politic
L-au demonizat. L-au stigmatizat. L-au demonizat. L-au izolat prin încarcerare. Nu şi-ar fi încheiat cariera ...