PRINCIPELE NICOLAE îşi recunoaşte copilul procreat cu NICOLETA CÎRJAN

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE

,În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. ,,Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viaţa acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect, scrie astăzi princepele Nicolae pe pagina sa de facebook.

Iris Anna a venit pe lume în februarie 2016. Înainte de a se naște, mama ei, braşoveanca Nicoleta Cîrjan, a declarat că micuța este fructul dragostei ei cu Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai. Tânărul, pe atunci de 32 de ani, n-a recunoscut-o pe micuță, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care Regele nu ar mai fi vrut să-l vadă până la moarte.

În primăvara lui 2015, Nicoleta, o braşoveancă stabilită în București, și Nicolae, nepotul Regelui, au început o relație fără obligații, în timpul turului „Caravana cărților pe bicicletă”, menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate. Relația lor a durat puțin peste două luni, după cum a spus chiar Nicoleta.

Iris Anna este strănepoata Regelui Mihai, chiar dacă Nicolae nu mai face parte oficial din Familia Regală. Nicolae este fiul Principesei Elena, a doua fiică a Regelui Mihai I de România.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Năstase „se urmăreşte transformarea PSD într-un partid de 20%”
Adrian Năstase a făcut o disecţie crudă a societăţii după modul inchiziţional al multor români, ...