Hop și UDMR!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, susține că formațiunea sa este deschisă la o discuție pe tema unei moțiuni de cenzură, însă e important ca textul să facă referiri și la soluționarea problemelor comunității maghiare.

„Grupurile parlamentare ale UDMR nu dispun de numărul necesar de voturi pentru a iniția a moțiune de cenzură, astfel încât aceasta nu poate veni decât din partea altor partide din opoziție. Am înțeles că PNL dorește o moțiune de cenzură. Legat de ceea ce ar face UDMR în cazul unei moțiuni de cenzură, noi, astăzi, nu mai avem o colaborare parlamentară cu coaliția guvernamentală, nu mai susținem coaliția. Evident că la o moțiune de cenzură, ne uităm în același timp și la textul acesteia, fiind important ce va conține moțiunea pentru că noi reprezentăm minoritatea maghiară din România și problemele comunității maghiare trebuie să se regăsească într-un document important cum este o moțiune de cenzură prin care se dorește căderea Guvernului”, a declarat Cseke Attila pentru Mediafax.

Acesta a subliniat că, în conformitate cu procedura internă, în UDMR deciziile se iau întotdeauna în ședința reunită a grupurilor parlamentare.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Dăncilă: Alții negociază funcții în UE, la noi se discută de dărâmarea guvernului
Premierul Viorica Dăncilă a avertizat că România iar va pierde trenul din cauza discuțiilor interne ...