„Copiii-problemă” ai UE au CÂȘTIGAT cu scoruri uriașe europarlamentarele

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Ungaria și Polonia sunt primele și, până acum, singurele state împotriva cărora s-a activat art.7. Liderii lor, Viktor Orban și Jaroslaw Kaczynski, au fost demonizați de Bruxelles și în timpul unor ample proteste de stradă. Ambii au fost numiți dictatori, anti-europeni și lucruri mult mai rele, nedemne de reprodus.

Doar că după lungi ani de proteste, victoria la urne a revenit băieților răi. Care nu au șovăit și au continuat pe calea lor.

UNGARIA

În Ungaria, partidul Fidesz al premierului Viktor Orban, a obținut 52,33% din voturi. La alegerile parlamentare de anul trecut a obținut cu 3% mai puțin. Deci, într-un an, partidul de guvernământ a obținut un procent mai mare de voturi.

Fidesz a obținut mai multe voturi decât toate celelalte partide la un loc, semn că ungurii apreciază politicile guvernului Orban. De asemenea, aliații premierului maghiar vor ocupa 13 din cele 21 de fotolii ale Ungariei din Parlamentul European.

Viktor Orban: Elita de la Bruxelles trăiește într-o bulă și a pierdut contactul cu realitatea.

Rămâne o mare întrebare: în ce grup va intra Fidesz? Formațiunea conservatoare este autosuspendată din PPE și a spus că va decide după alegeri. Duminică, Viktor Orban a dat un semnal că s-ar putea apropia de noul grup suveranist. Premierul de la Budapesta a spus că a primit un mandat de la cetățeni să facă trei lucruri: să oprească migrația în Europa, să apere Europa națiunilor și că apere cultura creștină a Europei. Viktor Orban a afirmat că va colabora cu orice vrea să oprească migrația, a scris Politico

POLONIA

Polonia, prima țară împotriva căreia UE a activat articolul 7, a dat victoria la europarlamentare PiS. Adică partidului „responsabil” pentru așa-numita opțiune nucleară din tratatul UE.

Victoria partidului conservator condus de la Jaroslaw Kaczynski nu a fost atât de mare ca cea a Fidesz, dar este impresionantă. PiS (Dreptate și Justiție) a obținut 45,38% din voturi. Opoziția unită sub numele Coaliția Europeană, adică o monstruozitate ideologică formată din cinci formațiuni afiliate PPE, Verzi, PES și ALDE, a luat doar 38,47% din voturi. Totul în condițiile unei prezențe de 45,68%.

Președintele Poloniei: Europa ne-a lăsat pradă comuniștilor în 1945, să ne lase în pace

Ca să punem în perspectivă cifrele PiS, trebuie să luăm în calcul că la alegerile locale de anul trecut, partidul a luat 34,13% din voturi. Și că la scrutinul parlamentar din 2015 a obținut 37,58% din sufragii. Europarlamentarele de acum sunt un semnal bun, mai ales că în toamnă sunt noi alegeri parlamentare.

Jaroslaw Kaczynski a spus că duminică a fost o zi foarte importantă și a atras atenția susținătorilor către legislative. „Bătălia finală pentru viitorul acestei țări este în toamnă. Trebuie să învingem” a spus liderul PiS, citat de Politico.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Meleşcanu: Vinovat de votul în străinătate este preşedintele
Preşedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenţă a miniştrilor de Externe -Teodor Meleşcanu şi ...