Meleşcanu: Vinovat de votul în străinătate este preşedintele

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenţă a miniştrilor de Externe -Teodor Meleşcanu şi de Interne- Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în ţară şi străinătate. În replică, Meleșcanu susține că „pur şi simplu vinovat de votul în străinătate este practic preşedintele Iohannis”, pentru că a convocat referendumul după ce au fost stabilite secţiile de votare în străinătate.

„După ce am stabilit care sunt secţiile de votare la propunerea ambasadelor şi la solicitările unor misiuni diplomatice de către un număr semnificativ de cetăţeni români şi am ajuns la numărul de 441, după două săptămâni, dânsul a anunţat că face referendum în aceeaşi zi. În consecinţă din 2 secunde cât durează votul în general în cabină, având referendum băgat peste votul parlamentarilor europeni, s-a ajuns în jur de 6-7 minute votul şi practic nu au putut să voteze toţi oamenii, mai ales în secţiile aglomerate”, a declarat la Antena 3 Teodor Meleşcanu, preluat de Mediafax.

Teodor Meleșcanu a mai declarat că au fost înregistrate probleme de acest gen doar în aproximativ 40 de secții din cele 441 organizate în străinătate.

Loading...

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cimitirul Valea Uzului, închis O LUNĂ din ordinul unui primar ungur
Consiliul Local Sânmărtin (jud. Harghita) a decis să închidă, pentru 30 de zile, Cimitirul Militar ...