CARMEN DAN: “Preşedintele are o idee fixă. Nu-mi DAU DEMISIA !”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Klaus Iohannis a cerut ca ministrul de interne să fie demis imediat pentru modul cum au fost organizate alegerile în ţară şi în străinătate.

Explicând că va vorbi rar, Carmen Dan  şi-a început declaraţia de presă de aseară cu precizarea că Ministerul Afacerilor Interne a avut atribuţii doar în cazul alegerilor din ţară.

Tabletele STS şi Referendumul în plus au mărit timpii de vot

Carmen Dan i-a transmis ironic preşedintelui că dacă contestă buna desfăşurare a alegerilor contestă ca urmare şi câştigătorul: „Să înţelegem că PNL a câştigat nişte alegeri fraudate?” – s-a întrebat ea.

Ministrul de interne a explicat apăsat că faţă de fost guvernare tehnocrată a mărit în ţară cu 100 numărul secţiilor de vot.

Citeşte şi: Meleşcanu: Vinovat de votul în străinătate este preşedintele

Carmen Dan l-a mai pus la punct pe cel ce a solicitat PLEBISCITUL, spunându-i preşedintelui că organizarea concomitentă a referendumului cu alegerile europarlamentare a mărit timpii de vot, dând vina pe timpul lung de procesare ale tabletelor STS.

Citeşte şi: Iohannis recunoaște că nu el a dat titlul propriei cărți

„Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat”

„Nu e o surpriză că domnul preşedinte îmi cere demisia. E deja de notorietate această idee fixă a dânsului. Nu mă intimidează astfel de cereri urgente, nici chiar în situaţia în care acestea sunt dublate de riscul unor dosare penale. O demisie o voi depune numai când partidul din care fac parte mi-o va cere. Am vorbit cu pemierul după declaraţia preşedintelui Iohannis şi mă văd nevoită să îl dezamăgesc: Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat”, a conchis Carmen Dan.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Precizări ale Patriarhiei Române despre vizita Papei Francisc
Programul vizitei Papei Francisc în România cuprinde o întrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel ...