Europarlamentar USR, contracte DIRECTE de la Dragnea și Vâlcov, spune un fost șef ANAF

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC

Firma lui Dragoș Pîslaru, proaspăt ales europarlamentar USR+PLUS, a avut contracte directe cu Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. Dezvăluirile au fost făcute de fostul șef ANAF, Sebastian Bodu, pe pagina lui de Facebook.

Firma lu Dragoș Pîslaru, fost ministru tehnocrat și actual europarlamentar PLUSR, a realizat strategia de dezvoltare a județului Teleorman, condus pe atunci de Liviu Dragnea, precum și a orașului Slatina, pe vremea când primar era Darius Vâlcov, aceștia fiind și cei care i-au semnat contractul, în 2010.

Sebastian Bodu îl acuză pe Dragoș Pîslaru de ipocrizie.

Așadar avem un salvator al României, speranță a “Dreptei”, care câștigă contracte cu institutii conduse de cei pe care îi înjură. Cum ar veni, seara salvează țara de penali pe fb, iar ziua încheie contracte cu ei. Acum sper că nu credeți că la CJ Teleorman sau la Primăria Slatina se câștigau pe bune contractele publice, că e de porc. Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de “comision”. De asemena, înjurăm Teleormanul și sudul, in general, pentru că sunt subdezvoltate, iar votanții sunt medievali, nu au dinți și ne trag în jos, dar aflăm că “strategia” de dezvoltare o făcea un pluserist.

Dragoș Pîslaru nu este singurul lider USR care s-a îndulcit cu bani de la stat. Chiar lider partidului, Dan Barna, a făcut asta: 

Firma lui ILIE DAN BARNA s-a îndulcit cu bani de stat. În trecut, a colaborat bine cu PSD

Loading...

One Comment

  1. Cine-i harnic și muncește, are tot ce vrea……….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MIHAI TUDOSE premier al opoziției unite, dorința lui Caramitru Jr!
USR+Plus a afirmat (fals), după alegerile europarlamentare, că rezultatul lor bun le dă dreptul să ...