A murit marea vedetă a FC Sevilla și Arsenal Londra. Avea doar 35 de ani

Ion Mihalcioiu ACTUALITATE Diverse

Doliu în fotbalul mondial. Marele fotbalist spaniol, Jose Antonio Reyes (35 de ani), transferat în prezent la Extremadura, a murit într-un accident auto, sâmbătă pe autostradă în Spania. „Nu puteam da o veste mai proastă. Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de circulație. Odihnește-te în pace!”, au anunțat oficialii formației spaniole FC Sevilla. Deocamdată, cauzele în care s-a produs accidentul sunt necunoscute.

Soţia sa a postat în urmă cu cinci zile un mesaj emoţionant pe Instagram, însoţit de o fotografie cu Reyes: ”8 ani de dragoste fericiți! Numărăm în continuare.”  Sub aceasta, fanii au scris mesaje de doliu.

Reyes, mijlocaș de bandă, a debutat în fotbalul mare la FC Sevilla, echipă al cărei tricou l-a îmbrăcat în perioada 2000 – 2004. Apoi, s-a transferat la Arsenal Londra și a evoluat până în 2007. În sezonul 2006 – 2007, ibericul a jucat sub formă de împrumut pentru Real Madrid. A mai activat la Atletico Madrid (2007 – 2011) și a mai evoluat pentru Benfica, Sevilla, Espanyol, Cordoba, Tianshan și Extremadura.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Papa, la Blaj: Reapar ideologii care încearcă să dezrădăcineze oamenii
Papa Francisc a beatificat, astăzi la Blaj, șapte episcopi greco-catolici, uciși pentru credința lor de ...