A murit marea vedetă a FC Sevilla și Arsenal Londra. Avea doar 35 de ani

Ion Mihalcioiu ACTUALITATE Diverse
Transmite:

Doliu în fotbalul mondial. Marele fotbalist spaniol, Jose Antonio Reyes (35 de ani), transferat în prezent la Extremadura, a murit într-un accident auto, sâmbătă pe autostradă în Spania. „Nu puteam da o veste mai proastă. Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de circulație. Odihnește-te în pace!”, au anunțat oficialii formației spaniole FC Sevilla. Deocamdată, cauzele în care s-a produs accidentul sunt necunoscute.

Soţia sa a postat în urmă cu cinci zile un mesaj emoţionant pe Instagram, însoţit de o fotografie cu Reyes: ”8 ani de dragoste fericiți! Numărăm în continuare.”  Sub aceasta, fanii au scris mesaje de doliu.

Reyes, mijlocaș de bandă, a debutat în fotbalul mare la FC Sevilla, echipă al cărei tricou l-a îmbrăcat în perioada 2000 – 2004. Apoi, s-a transferat la Arsenal Londra și a evoluat până în 2007. În sezonul 2006 – 2007, ibericul a jucat sub formă de împrumut pentru Real Madrid. A mai activat la Atletico Madrid (2007 – 2011) și a mai evoluat pentru Benfica, Sevilla, Espanyol, Cordoba, Tianshan și Extremadura.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Papa, la Blaj: Reapar ideologii care încearcă să dezrădăcineze oamenii
Papa Francisc a beatificat, astăzi la Blaj, șapte episcopi greco-catolici, uciși pentru credința lor de ...