Interlopul ucigaș al POLIȚISTULUI e de negăsit. Se cer demisii !

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

Cazul interlopului din Timiș, Ionel Marcel Lepa, cel care a ucis ieri un polițist la Izvin, în județul Timiș, stârnește pasiuni. El e înarmat cu pistol, fiind recidivist dispărut. Faptul că nu este găsit iscă un scandal imens în lumea polițiștilor și a personalului specializat al Ministerului Administrației și Internelor.

Cristian Amariei a murit la scurt timp de la împușcare. Presa locală a luat un interviu femeii în brațele căreia s-a sfârșit « polițaiul«.

Ionel Marcel Lepa avea condamnări pe bandă rulantă încă din anii 90, scrie Opinia Timișoarei. Bărbatul are un cazier foarte bogat.

De-a lungul anilor a primit sentințe în dosare de tâlhărie, furt calificat, hărțuire, favorizarea infractorului și conducere fără permis, dar și pentru o evadare, în 1999, de la un punct de lucru al penitenciarului Timișoara, fiind prins după câteva luni bune. A fost închis și în alte pușcării, informează Opinia Timișoarei.

Citește și:  Tăriceanu varsă foc în SENAT

Se sustrăgea executării unei pedepse de peste 8 ani pentru tâlhărie.

Era dat în urmărire internațională.

Citește și: Ungaria a mobilizat GĂRZILE CIVILE pe granița cu ROMÂNIA

Ionel Marcel Lepa, de 47 de ani, este căutat de divizii întregi de jandarmi și de polițiști inca de duminică după-amiază.

Șeful IGP spune că s-a greșit în gestionarea situației de criză. Se vorbește despre subdotarea ofițerilor. Ucigașul are o armă mai bună decât a polițiștilor, conform surselor din Poliție.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Regina Elisabeta a II-a l-a primit pe Donald Trump, venit în vizită de stat
Donald Trump a început în această dimineață o vizită de stat în Marea Britanie. Această ...