Juncker: Și eu devin eurosceptic cel puțin o dată pe zi

Valentin Borcea Uncategorized

Șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a recunoscut că Uniunea îi dă și lui bătăi de cap. Și nu rar, ci în fiecare zi.

„Trebuie să facem diferența între eurosceptici și anti-europeni. Cu siguranță, nu este nimic rău dacă ai o doză sănătoasă de scepticism față de activitățile de zi cu zi ale UE. Eu devin eurosceptic cel puțin o dată pe zi” a spus fostul premier luxemburghez pentru Bild am Sonntag, citat de Politico. 

Președintele CE a dat exemplu și de regulă care îl frustrează și care poate costa foarte scump cetățenii europeni. Mai precis, actualii comisari care și-au câștigat mandate de europarlamentari ar putea fi înlocuiți în mod legitim de guvernele lor. Noii comisari ar urma să servească până la 31 octombrie, când se termină mandatul actualului executiv europena.

„Asta ar costa contribuabilul european UN MILION DE EURO per comisar, pentru relocare, staff și pensia pe viață pe care o primește orice comisar. Dacă șeful de stat sau de guvern insistă să-l înlocuiască, niciun cetățean nu ar înțelege asta!” a mai spus Juncker. 

Domnul Sciatică a mai deplâns faptul că nu are o reședință oficială și că a petrecut ultimii cinci ani într-o cameră de hotel. De asemenea, Jean Claude Juncker regretă că postul de șef al Comisiei Europene nu vine și cu un avion privat, așa că este nevoit să folosească numai curse de linie.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marian Oprişan îl pune la punct pe KLAUS IOHANNIS, care nu vrea alegerea preşedinţilor CJ de către popor
După ce purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus IOHANNIS, Mădălina Dobrovolschi, l-a nominalizat pe Marian ...