Papa Francisc, șah-mat la criticii BOR: Aveți un mare Patriarh!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Papa Francisc l-a lăudat pe „fratele său Daniel” în timpul zborului de la Sibiu la Roma. În fața a zeci de jurnaliști din toată lumea, Suveranul Pontif a spus numai cuvinte frumoase la adresa Patriarhului României.

„Avem un mare patriarh, un om cu o inimă mare, un mare cărturar, un cunoscător al părinților deșertului, al misticismului spiritual, educat în Germania și un om de rugăciune. Te apropii foarte ușor de Daniel, am vorbit a frații. Am mers împreună!” a spus Papa Francisc, conform ediției în italiană a Vatican News.

Suveranul Pontif a explicat și de ce a fost atât de apropiat de Patriarhul Daniel.

„La ecumenism ajungem mergând împreună, rugându-ne împreună. Avem în istorie un ecumenism al sângelui. Când erau omorâți creștinii, ei nu erau întrebați dacă sunt catolici, ortodocși sau luterani. Erau întrebați dacă sunt creștini. Există un ecumenism al mărturisirii, al sângelui și un ecumenism al săracilor. Ajutăm săracii, bolnavii, infirmii. Mergem împreună, nu așteptăm teologii să ajungă la o euharistie comună.” le-a mai spus liderul catolic jurnaliștilor care l-au însoțit până la Roma.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria a mobilizat GĂRZILE CIVILE pe granița cu ROMÂNIA
Membrii gărzii civile vor ajuta poliţiştii şi vor patrula alături de ei în scopul apărării ...