Rareş BOGDAN nu vrea să (se) piardă cu FIREA

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După ce PNL a obţinut în Bucureşti cel mai mic scor electoral de la revoluţie încoace, Cristian BUŞOI, şeful pe “Capitală” al liberalilor şi-a dat demisia, nu singur, impunând şi celorlalţi preşedinţi de filiale, să-l urmeze. Anca Boagiu, de la „2”, s-a opus. A fost demisă de BPN. Toată lumea crede că Buşoi i-a făcut pârtie “la ordin” lui Rareş Bogdan. Dar acesta, surpriză, a spus că nu acceptă poziţia decât dacă vine cu echipa lui. Rareş Bogdan nu are prieteni, susţin apropiaţii săi, probabil îi va face lista prietenul său Hellvig de la SRI, susţin sursele apropiate.

Anunţul cu candidatura la Primărie nu s-a mai lăsat aşteptat. A spus că nu vrea să candideze la Bucureşti pentru că are alte planuri.

Citeşte şi: Marian Oprişan îl pune la punct pe KLAUS IOHANNIS, care nu vrea alegerea preşedinţilor CJ de către popor

„Am promis în campania aceasta că voi sprijini foarte mulţi candidaţi ai noştri, primari în funcţie sau candidaţi în diverse oraşe, de la Lugoj la multe comune şi oraşe. Târgu Mureş e pentru mine o bătălie cruntă, pentru că acolo am avut un primar care s-a dovedit că a căzut în mrejele lui Călin Popescu-Tăriceanu şi ţin foarte mult ca cei care au trădat în ultimele două săptămâni să fie contracandidaţi de liberali foarte puternici. Acolo am o miză directă pentru a-l îndepărta pe Florea de la Primăria Târgu Mureş. Mă voi ocupa prioritar de aceste zone şi nu e scopul meu să candidez. Eu sunt convins că PNL are oameni extrem de valoroşi care pot să o contracandideze şi să şi câştige în faţa doamnei Firea, care e un candidat facil, pentru că nu a făcut nimic şi va fi uşor de bătut. Nu voi candida la Primăria Bucureşti. Am alte planuri”, a precizat Rareş Bogdan, la Parlament, unde a avut loc şedinţa conducerii PNL.

Tot luni, el a declarat că, dacă îi sunt acceptate condiţiile, probabil va fi de acord să preia conducerea PNL Bucureşti. Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a anunţat luni că se retrage din această funcţie, în urma rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare de organizaţia din Capitală.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum şi unde a fost prins UCIGAŞUL poliţistului din Izvin?
Ucigaşul poliţistului din Izvin a fost prins, după o activitate informativă a IGP. Recidivistul Ionel ...