VIZITA PAPEI, la “bani mărunţi” / MISTERUL plicului cu 5000 de euro, găsit în toaleta oficialilor

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

În toaleta rezervată oficialilor la ceremonia de beatificare a şapte episcopi români, în prezenţa Sanctităţii Sale Papa Francisc, un preot a găsit un plic cu 5.000 de euro şi l-a predat poliţiştilor. “Până joi nu au fost revendicați,” transmite corespondentul MEDIAFAX.

IPJ Alba confirmă că o persoană din rândul pelerinilor prezenți la ceremonie a găsit și a predat polițiștilor respectivul plic cu bani iar suma nu a fost încă revendicată.

Citeşte şi: Incredibila poveste creată pe loc de Papa Francisc la Iași

„A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conținea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informații despre acesta și despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Citeşte şi: Papa Francisc, șah-mat la criticii BOR: Aveți un mare Patriarh!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Intră banii în PROGRAMUL DE TOMATE!
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că au ÎNCEPUT plățile pentru beneficiarii programului de tomate, astfel că, până la ...