Cluj Arena / Jandarm lovit cu scaunul în cap (VIDEO ŞOCANT)

Marius Ghilezan ACTUALITATE SPORT

Un jandarm în vârstă de 44 de ani a fost lovit în cap cu un scaun de metal aruncat din tribună, duminică, în timp ce se afla pe stadionul Cluj Arena pentru a asigura măsurile de ordine la meciul ”U” Cluj – FC Hermannstadt Sibiu.

„Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ”, a informat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Duminică s-a jucat prima partidă din barajul dintre U CLUJ şi HERMANNSTADT, încheiat cu scorul de 0-2. Antrenorul clujenilor, Bogdan Lobonț, crede în continuare în șansele echipei sale să răstoarne deznodământul barajului la returul de la Sibiu, miercuri, 12 iunie.

Peste 23.000 de bilete au fost vândute la un show de zile mari, umbrit din păcate în final.

Un video şocant pe telekomsport.ro

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior a fost transportat la UPU Cluj pentru investigaţii amănunţite.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Firea către BĂSESCU: “Sunteţi un savant de bodegă. MINŢIŢI!”
Prezent într-un studio de tv, Traian Băsescu a intrat într-o dispută deloc elegantă cu Gabriela ...