Posibil premier britanic: Am consumat COCAINĂ! Abia am scăpat de închisoare!

Valentin Borcea Uncategorized

Michael Gove, ministrul britanic al Mediului și unul dintre fruntașii cursei pentru înlocuirea Theresei May, a făcut o dezvăluire șocantă. Bărbatul de 51 de ani a recunoscut că, în tinerețe, a consumat de mai multe ori cocaină. Totuși, a negat că ar fi fost dependent sau că era un obicei.

Michael Gove a spus că a luat drogul de mare risc acum 20 de ani, când era jurnalist. Consumul de cocaină la vremea aceea era o infracțiune pasibilă cu închisoarea. Ministrul a spus că regretă, că a fost o greșeală și că se consideră norocos că a scăpat fără detenție. Pedeapsa maximă la vremea aceea era de șapte ani după gratii.

Când a fost întrebat dacă a declarat cuiva că s-a drogat înainte să devină ministru, potențialul premier a spus că nimeni nu a ridicat problema și că nu a spus de la sine.

Theresa May, cea mai recentă victimă a Brexit! Azi pleacă din fruntea conservatorilor

În schimb, colegul lui de cabinet, ministrul de Interne Sajid Javid, a spus într-un interviu că orice ia un drog de mare risc trebuie să se gândească la toate viețile distruse și la toată suferința cauzată de stupefiant pe drumul din Columbia până pe  străzile Londrei, a scris BBC.

Un articol din The Times, scris de Michael Gove în 1999 – când a spus că ar fi luat cocaină – a fost republicat. În text, ministrul de acum critica „corporatiștii din clasa de mijloc” care consumau droguri.

Mâine începe oficial cursa pentru înlocuirea Theresei May în fruntea Partidului Conservator și Guvernului Marii Britanii. Până acum, 11 parlamentari conservatori și-au anunțat intenția de a candida. Favorit este Boris Johnson, fost ministru de Externe și lider al taberei pro-Brexit. Viitorul șef la Guvernului Majestății Sale urmează să fie aflat în săptămâna 22-26 iulie.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Spectacol grandios la Londra, de Ziua Reginei! Sute de mii de oameni pe străzi
O impresionantă ceremonie militară a avut loc la Londra, cu prilejul zilei oficiale de naștere ...