Român, prins la furat din magazin la nici o zi după ce ajunsese în Marea Britanie

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Aventura britanică a unui tânăr de 20 de ani din România a fost foarte scurtă. Vinerea trecută a ajuns în Marea Britanie, sâmbătă a fost prins la furat iar luni a fost trimis la închisoare, a scris cotidianul britanic Metro.

Leonard-Valter Tudor a încercat să jefuiască un magazin din Nottingham, dar a fost prins de paznici. Asupra lui avea o geantă cu interiorul acoperit cu folie, astfel încât să fie păcălite detectoarele de la ieșire. Tânărul a avut și un complice, dar acesta a reușit să scape.

sursa: metro.co.uk

Bărbatul le-a spus anchetatorilor povestea sa. Tocmai devenise tată cu două săptămâni în urmă, avea nevoie de bani și cum a ajuns în Marea Britanie, a mers la o adresă din Doncaster, unde stătea un prieten de-al lui care îi spusese de un potențial loc de muncă. Acolo a fost abordat de un alt cetățean român, pe care nu-l cunoștea, care i-a spus că poate face bani dacă fură din magazine.

Hoțul a spus că își asumă toată răspunderea pentru faptele sale. El a recunoscut că a furat bunuri în valoare de 508 lire și a fost trimis la un centru de detenție pentru tineri din de 4 luni.

Leonard-Valter Tudor a spus judecătorului că vrea să rămână în Marea Britanie după eliberare, deoarece să poată să-și întrețină familia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Becali, nou concept în fotbalul românesc: cantonamentul-mănăstire! Un fost arbitru îl ajută!
Gigi Becali vrea să revoluționeze fotbalul românesc, prin combinarea sportului cu dogma creștină. Primii care ...