CE semnifică OCHELARII DE HIPSTER ai “bunicului” GIGEL ŞTIRBU?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu l-a ironizat pe Gigel Știrbu, parlamentarul liberal care a citit ieri moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă în Parlament. După ce s-a prezentat în fața colegilor săi cu o pereche de ochelari galbeni, Știrbu a ajuns subiect de dezbateri în presă și în mediul politic.

Parlamentarul liberal a explicat că ochelarii de HIPSTER sunt cadou de la soție și au fost foarte potriviți pentru a populariza prezentarea moțiunii de cenzură, altfel un moment politic plictisitor și tehnic.

Citeşte şi: S-a dat STARTUL cursei biletelor pentru EURO 2020!

Încântat de ideea de a fi ”hipster”, la concurență cu cei de la USR, liberalul a spus pentru Digi24.ro că intenționează să dea un atac și mai aplicat la electoratul cuplului Barna-Cioloș: ”îmi pun cercel și îmi iau și trotinetă”.

Ce simbolizează GALBENUL STRIDENT?

Galbenul strident este asociat, în simbolistica populară a culorilor, cu invidia şi gelozia („galben de invidie”). Interpretările din vechime sunt asociate fierei galbene şi simbolizează temperament coleric.

„Moțiunea lui #GIGEL… Mi se pare normal ca moțiunea să fie citită de domnul cu ochelari galbeni. E același domn care ne spunea că PNL e cel mai tare pentru că „e singurul partid care connnloccc (!??) și care CÎÎÎCÎÎÎ (!?!)”. …Mai am o singură nelămurire: oamenii cu halate albe l-au tratat pe domnul cu ochelari galbeni înainte sau după citirea moțiunii?

#OpozițiaPsihoPuPu #MoțiuneaLuiGIGEL”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
TUDOR CHIRILĂ (VIDEO) se ceartă cu parcangii: “du-te-n p…a mea de aici !”
Ca un veritabil agitator de profesie, artistul TUDOR CHIRILĂ provoacă un angajat al primăriei, având ...