MARIAN OPRIŞAN califică aprecierile GABRIELEI FIREA drept “mahala politică”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

La insistenţele jurnaliştilor, Marian Oprișan nu a dorit, înainte de şedinţa CEx, să comenteze acuzațiile Gabrielei Firea, care a spus că îi este groază că liderul PSD Vrancea face strategia politică a partidului, spunând că nu răspunde acestui gen de „mahala politică”.

„Sunt un om cu experiență de vreo 25 de ani, sunt de vreo 30 de ani în PSD. Nu răspund acestui gen de mahala politică”, a fost reacția lui Marian Oprișan.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, luni, pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, că l-a atacat „nedemn, cu minciuni” pe colegul de partid Paul Stănescu, ea afirmând că îi este „groază” că Oprişan face strategia politică a partidului. Președintele PSD Vrancea a fost însărcinat vineri de CEX să redacteze programul politic al partidului pe care să îl prezinte la Congresul din 29 iunie.

„Mi-e groază. Dacă după elucubraţiile spuse în CEx trecut de către domnul Oprişan încă ne mai bazăm pe dumnealui să ne facă strategia politică a partidului, eu o să citesc partea din strategie care nu-i aparţine domnului Oprişan”, a afirmat Firea, întrebată despre faptul că Marian Oprişan va elabora strategia politică a partidului.

Citeşte şi: CE semnifică OCHELARII DE HIPSTER ai “bunicului” GIGEL ŞTIRBU?

Gabriela Firea este un potenţial contracandidat al Vioricăi Dăncilă la preşedinţia PSD, dar neavând suficiente filiale de partea sa s-ar putea să renunţe.

 

Loading...

One Comment

  1. ba carnat da Plescoi umplut cu uruiala da porumb,Gabriela are minte mult mai multa deca a ta si alor tai,noroc cu Nastase,Gioana si Vanghelie care te-au promovat si sustinut.esti ceva care pute a prostie espirata tip Basescu,Iohannis,Becali,Vanghelie+EBA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PLANUL VIORICĂI DĂNCILĂ care-l va scoate din minţi pe IOHANNIS
Viorica Dăncilă joacă tare și în PSD. Stănescu, Firea, Ciolacu şi alţi câţiva lideri de ...