Mandatul lui Klemm se apropie de final! Înlocuitorul lui se pregătește!

Valentin Borcea INTERNATIONAL POLITIC

Adrian Zuckerman, avocatul de origine română propus de Donald Trump să fie ambasadorul SUA în România, face un nou pas spre București.

El urmează să fie audiat săptămâna aceasta în Comisia de Politică Externă a Senatului Statelor Unite. Etapa este una mai mult formală, deoarece republicanii dețin majoritatea. Va urma apoi votul de confirmare în plenul Senatului, o altă formalitate, și depunerea jurământului.

Adrian Zuckerman ar trebui să vină să-i ia locul lui Hans Klemm în câteva luni.

Președintele Donald J. Trump a anunțat în iulie 2018, printr-un comunicat apărut pe site-ul Casei Albe, că îl vrea pe  Adrian Zuckerman din New Jersey, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România.

„Domnul Zuckerman, avocat din New York, a fost admis în baroul din New York în 1984, fiind partener în firma de drept internațional Seyfarth Shaw LLP”, se spune în anunţul menţionat. „Anterior, domnul Zuckerman a fost co-fondator al firmei de imobiliare, Epstein Becker & Green, PC, din New York.  De asemenea, a exercitat funcția de președinte al unei instanțe judecătorești civile și un arbitru pentru Consiliul imobiliar din New York. Activ în inițiative filantropice și educaționale, domnul Zuckerman este membru al consiliului de administrație al „Kids Corp”. Se mai ocupă de consiliul absolvenților Școlii de Drept din New York. Domnul Zuckerman a imigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani și vorbeşte fluent limba română. El a obținut diplomele de licență la Institutul de Tehnologie din Massachusetts și gradul său un masterat de drept la New York Law School.”

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Ce nu ai voie să faci luni, a DOUA ZI DE RUSALII!
De Rusalii, creştinii prăznuiesc o dublă sărbătoare: Înălţarea DOMNULUI şi Coborârea DUHULUI SFÂNT, cincizecimea cum ...