MOȚIUNEA DE CENZURĂ a căzut. DĂNCILĂ le transmite celor din opoziție: “Ne revedem la Vot!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Cum era de așteptat, Moțiunea de cenzură a picat. Doar 200 de voturi pentru. Opoziția nu a strâns suficiente voturi pentru a dărâma guvernul DĂNCILĂ. Un eșec al lui Ludovic Orban. S-ar putea ca singurul învins să fie Ludovic Orban.

Premierul Viorica Dăncilă le-a amintit celor din opoziție că guvernul său nu a dat mai multe OUG-uri decât Guvernul Boc sau guvernul Cioloș.

Președintele PSD și primul ministru al României a mai subliniat că există o diferență: Guvernul Dăncilă nu a făcut ce a făcut Guvernul Cioloș, nu a modificat 151 de articole într-o singură noapte în Codul Penal și Codul de Procedură Penală. De ce folosiți dublul standard? De ce nu dați dovadă de onestitate în fața oamenilor care se uită la noi?”, a afirmat Dăncilă.

 

La finalul discursului i s-a adresat Ralucăi Turcan, liderul deputatilor PNL, spunându-i că știe că își dă doctoratul în plângeri penale, amenințând-o că se vor reîntâlni la VOT.

„Încercați să faceți diferența între votul la alegerile parlamentare, la europarlamentare și la locale. Am să rog pe cineva să vă explice, pentru că văd că nu puteți să faceți diferența. Mai ușor cu amenințările! Știu că vă puteți da doctoratul în plângeri penale. O să faceți plângeri penale împotriva tuturor celor care nu v-au votat și nu o să vă voteze niciodată pentru că nu inspirați încredere? Acest lucru înseamnă democrație? Mă întreb: Cum reprezentați dvs această țară? Cu plângeri penale împotriva prim-ministrului pentru un parteneriat strategic? Acesta este modul dvs de abordare? Așa vreți să îi convingeri pe români? Oamenii nu apreciază ura, nu apreciază jignirile. Ați devenit mult prea devreme aroganți, iar această aroganță vă duce la pierzanie. Ne vom vedea la următoarele alegeri generale”, a mai afirmat premierul.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Moldova se transnistrizează sub ochii UE | Armata și Serviciile, la slugile Moscovei
„Luna de miere” a alianței Kozak de la Chișinău, dintre pro-europeni și pro-ruși, nu a ...