Nunta lui Mazăre din pușcărie, aprobată! Câți oameni vor veni

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT POLITIC

Penitenciarul Rahova a aprobat cererea fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, de a se cununa cu iubita sa. Informația a fost confirmată de fratele fostului edil, Mihai Mazăre, într-o declarație pentru Mediafax. Data ceremoniei încă nu a fost stabilită.

„Ei au aprobat să se poată ţine ceremonia, data va fi fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofiţer de stare civilă”, a precizat Mihai Mazăre.

La cununia lui Radu Mazăre cu iubita lui vor veni doar familiie. Numărul persoanelor care pot fi de față este limitat. Potrivit legii 254/2013, art. 75:

„La încheierea căsătoriei pot participa: judecătorul de supraveghere a privării de libertate, directorul locului de deţinere, un reprezentant al serviciului de educaţie şi intervenţie psihosocială, precum şi un număr de maxim 10 persoane, rude sau alte persoane apropiate viitorilor soţi.”

Pentru că fostul primar al Constanței își ispășește pedeapsa în regim închis, el nu poate fi eliberat cu ocazia căsătoriei. Așa că „luna de miere” o va petrece tot după gratii și va fi și foarte scurtă.

„După încheierea căsătoriei, dacă nu există posibilitatea acordării permisiunii ieşirii din locul de deţinere, soţii pot beneficia de vizită intimă, timp de 48 de ore. cu acordul directorului penitenciarului.” scrie în lege, potrivit legeaz.net

Vizitele intime vor avea loc doar o dată la trei luni.

Fostul primar al Constanţei a fost extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor. După încheierea perioadei de carantină, o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca Radu Mazăre să rămână acolo, în regim închis, până în 2021.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
DEZVĂLUIRI/Cozmin Guşă despre greşelile lui Rareş Bogdan: “De ce nu este un LIDER?”
Prezent în în studioul emisiunii ”Legile Puterii” de la Realitatea TV, Cozmin Guşă a făcut ...