DEZVĂLUIRI/Cozmin Guşă despre greşelile lui Rareş Bogdan: “De ce nu este un LIDER?”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Prezent în în studioul emisiunii ”Legile Puterii” de la Realitatea TV, Cozmin Guşă a făcut pentru prima oară dezvăluiri despre înţelegerea sa cu Rareş Bogdan. Patronul postului consideră că Rareş Bogdan a greşit atunci când l-a sfătuit să candideze pe listele PNL din poziţia de reprezentant al Partidului Realităţii.

”În alea 4-5 procente, unul l-a adus Rareș, iar 3 sau 4 le-a adus Realitatea, brand-ul Realitatea. Când merge pe stradă nu se strigă: Rareș Bogdan PNL, ci: Realitatea TV. Să nu mai mințim poporul cu televizorul! Încrederea pe care Rareș a dobândit-o de la pupitrul Realitatea TV a dat acele voturi. Dacă Rareș ar fi mers din partea altei televiziuni nu ar fi adus niciun procent”, a spus Cozmin Gușă în discuția cu Denise Rifai.

Citeşte şi: Rareş Bogdan – profil de ARIVIST. S-au săturat şi liberalii de el!

”Greșeala pe care a făcut-o Rareș, o spun, iar, în premieră, a fost dedicația pentru Klaus Iohannis aflat la ananghie. Dacă ar fi mers din partea partidului Realitatea, ar fi fost scutit de aceste umilințe pe care el le resimte, pentru că a fost umilit în interiorul unui partid al cărui mecanism nu-l cunoaște. El n-a demonstrat că este un lider și nu și-a demonstrat colegialitatea, de aceea el nu va putea fi candidat la prezidențiale”, a completat Cozmin Gușă.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
FETEŞTI / Tanchiştii americani au CĂLCAT lanurile de porumb
Caz nemaiîntâlnit la Feteşti. În timpul unui exerciţiu militar, Saber Guardian, mai mulţi tanchişti americani ...