Merkel, omul bolnav al Europei! Cancelarul Germaniei își ASCUNDE boala!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Angela Merkel a fost surprinsă iar tremurând incontrolabil. A fost a doua oară în nici două săptămâni, semn că șefa guvernului de la Berlin are o afecțiune serioasă pe care o ascunde.

Angela Merkel participa la ceremonia de depunere a jurământului a noului ministru al Justiției. Evenimentul a avut loc la Palatul Bellevue din Berlin, sediul președinției Germaniei iar șeful statului, Frank-Walter Steinmeier, era prezent.

La un moment dat, în timp ce președintele ținea un discurs, Angela Merkel a început să tremure brusc. Și nici nu a putut să se oprească. Camerele video ale presei s-au îndreptat imediat pe șefa guvern, care a făcut eforturi să se controleze, dar nu a fost chip.

Atunci când s-a dus să dea mâna cu fostul și noul ministru al Justiției, Angela Merkel a trebuit să se sprijine de pupitrul președintelui, foarte nesigură pe propriile picioare. După acest incident, guvernul a spus că nu este niciun motiv de îngrijorare și că șefa executivului este bine.

Primul episod de tremurat incontrolabil a avut loc pe 18 iunie, când Angela Merkel în primea pe noul președinte al Ucrainei, Vladimir Zelinski. Atunci, evenimentul a avut loc afară, în soare, la 30 de grade. Oamenii cancelarului au spus că Angela Merkel era deshidratată și că după 3 pahare de apă, și-a revenit.

Merkel, criză de TREMURAT în timpul unui moment oficial! VIDEO în articol!

Dar evenimentul de la Palatul Bellevue a fost într-o sală cu aer condiționat. Tot deshidratată era? Ce boală ascunde Angela Merkel? Și, mai important, de ce o ascunde? Germanii au tot dreptul să știe dacă cea care le conduce destinele este bolnavă și dacă își mai poate îndeplini funcțiile.

Presa vorbește de aproape patru ani despre presupusele afecțiuni ale lui Donald Trump. Afecțiuni care l-ar face incapabil să fie președinte, necesitând suspendarea imediată din funcție.

Unde e „grija” asta și pentru Merkel?

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Tăriceanu acuză OPOZIȚIA că a pus piedici legii votului din Diaspora
Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat opoziția că a îngreunat procedurile de adoptare a proiectului de ...