Marian Oprișan, alungat cu FLUIERĂTURI de pe scena Congresului PSD

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost întâmpinat cu fluierături și scandări atunci când urma să se adreseze Congresului PSD. Un grup de oameni din sală l-au contestat foarte vocal pe liderul social-democraților vrânceni, când acesta a urcat pe scenă. De fapt, fluierăturile au început imediat cum Rodica Nassar a anunțat că la microfon urmează șeful PSD Vrancea.

Marian Oprișan s-a dus la pupitru și a apucat să spună doar „Bună ziua, tuturor”. Corul de fluierături s-a intensificat imediat. Liderul vrâncean nu a mai continuat și a părăsit scena. Detractorii săi din sală au aplaudat momentul.

Marian Oprișan este unul dintre cei mai puternici, dacă nu cel mai puternic susținător al Vioricăi Dăncilă. Ieri, după CEx, șeful PSD Vrancea a spus că Liviu Dragnea trebuia oricum să nu mai fie președinte PSD după pierderea alegerilor europarlamentare.

UPDATE: Marian Oprișan a spus că a fost fluierat de organizațiile Olt, Dolj și Teleorman.

„A fost o acţiune cu premeditare. Am anunţat de aseară în Comitetul Executiv că vreau să vorbesc, m-am înscris la cuvânt. Poţi vorbi cu fluierăturile a trei organizaţii, despre principii?

Eu am avut un mesaj de unitate, că trebuie să continuăm să facem spitale, autostrăzi, să ne îndeplinim toate obligaţiile.” a transmis liderul PSD Vrancea, potrivit Digi24.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Adrian Severin: Dragnea va intra în istorie ca un martir!
Fostul europarlamentar Adrian Severin a scris, într-un comentariu pe Facebook, cum va rămâne Liviu Dragnea ...