Crima din Bragadiru / Victima, fiica unui MILIONAR din judeţul Olt, ucisă pentru 150 de lei

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

Manuela Emilia Mustăţea, tânăra olteancă de 30 de ani, ucisă într-un cartier rezidențial din Bragadiru, pentru a i se lua limuzina şi o sumă de bani, este fiica unuia dintre cei mai bogați români. Femeia a fost ucisă pentru ca hoții să îi fure mașina, dar nu au putut pentru că autoturismul era dotat cu o funcție de recunoaștere facială.

Criminalul a fost prins la Mamaia și și-a recunoscut fapta. Complicele său este tânărul care îi plimba Manuelei Emilia Mustăţea câinele și primul care a anunțat moartea ei, ambii fiind reținuți.

Individul şi-a recunoscut fapta. Le-a povestit oamenilor legii că a intrat în casă şi a stat de vorbă cu Manuela. Spune că a vrut doar s-o adoarmă, dar s-a speriat şi a ucis-o. A strâns-o de gât şi a înjunghiat-o de 30 de ori. A sperat că va găsi bani mulţi în apartament, însă a luat doar 150 de lei şi cheile de la maşina de zeci de mii de euro a victimei. Cum autoturismul avea recunoaştere facială şi nu a pornit, a lăsat cheile în vehicul şi a fugit cu bicicleta până la Buftea. De acolo a luat trenul spre Constanţa.

Maşina a fost primită de la tatăl GELU MUSTĂŢEA, mare fermier din judeţul Olt, care deține circa 4.000 de hectare de teren. La fel şi apartamentul în care stătea şi în care a fost descoperită fără viaţă era tot cadou de la părinţi.

Manuela Mustăţea, fiica cea mare a lui Gelu Mutățea, era din localitatea Mihăeşti, judeţul Olt. Tânăra va fi înmormântată azi, în localitatea Mihăieşti, judeţul Olt.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
P.F. Daniel, despre timpul pierdut pe reţelele sociale
Prea Fericitul Daniel a transmis astăzi un mesaj de ZIUA MONDIALĂ a reţelelor sociale, prin  ...