ION CRISTOIU pariază pe CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU pentru candidatura unică PSD-ALDE

Alina Maria Bogdan OPINIE POLITIC

În calitate de invitat, Ion Cristoiu a participat, sâmbătă, la Congresul PSD. Analistul s-a arătat suprins de reacţia sălii la discursul lui Liviu Pleşoianu care a fost singurul care s-a adresat unui partid care crede în tăcere în ceva. Prin asta a văzut Cristoiu că “PSD e un partid viu.” În opinia acestuia, „Liviu Pleşoianu este singurul vorbitor, singurul candidat care s-a adresat unui partid care crede în tăcere ceva, dar a fost şi vorbitorul care a entuziasmat sala. Niciunul nu a beneficiat de un asemenea entuziasm al sălii.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, prima femeie care a devenit președinte al PSD

„PSD e un partid viu”

„După părerea mea, câştigătorul este Liviu Pleşoianu. Reacţia sălii la acest discurs arată că PSD este un partid viu, un partid care ar putea să-şi revină”, a mai spus Cristoiu.

„Aş vrea să vă atrag atenţia asupra unor lucruri importante, sesizate de mine. În primul rând, cel mai pesedist, după Pleşoianu, a fost Călin Popescu-Tăriceanu, şi nu Dăncilă. (…) A ţinut un discurs de candidat la preşedinţie. El a şi propus un acord, dar discursul lui… Deci ştirea numărul unu e că înseamnă că undeva se lucrează, dacă nu cumva s-a decis, din câte ştiu eu, ca el să fie candidatul comun la preşedinţie. (…) Pariez, va candida Călin Popescu-Tăriceanu, care este un candidat ideal pentru PSD, deoarece în felul acesta PSD-ul nu-şi asumă o pierdere”, a declarat Ion Cristoiu, potrivit Mediafax.

Loading...
loading...

One Comment

  1. Parerea mea este ca „scriitorul” ESTE UN SPION GEN „bleaga” turcana; etc BINE LATIT DE belescu (creierul „actiunii uena furata” ; MIGRARI IN MASA LA ALTE „partide” ISTORICE VANDUTE LA MASA MUTULUI PE SCAUNUL ADORMITULUI , pentru VENIREA COTROPITORULUI in TARE EDENULUI .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Casa Regală, efort diplomatic uriaș pentru susținerea Președinției României a UE
Familia Regală și-a îndeplinit cu brio rolul pe care acum îl are de facto, dar ...