Dăncilă: Nu desființez Secția de Investigare a Magistraților prin OUG! Contrazice referendumul!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Viorica Dăncilă întoarce mult-trâmbițatul referendum împotriva susținătorilor, adică lui Iohannis și opoziției. Mai precis, șefa guvernului nu va da OUG pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Primul ministru a spus, la Antena 3, de ce nu va face acest gest: românii au votat la referendum împotriva ordonanțelor în chestiuni de justiție.

„Eu am înţeles mesajul alegătorilor, am înţeles mesajul electoratului. Deci Guvernul României nu va da nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie şi asta însemnând că nu va da nici o ordonanţă referitoare la desfiinţarea secţiei speciale” a declarat premierul, în timp ce era intervievată de Mihai Gâdea.

Mai mult, Viorica Dăncilă i-a acuzat, voalat, de ipocrizie pe care îi cer acum desființarea SIIJ prin OUG.

“Aici sunt persoane care se contrazic. Salută un referendum ca guvernul să nu mai dea ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Acum tot acele persoanele ne cer ordonanţă de urgenţă să desfiinţăm secţia specială. Deci trebuie să se hotărască, ori vor să mai dăm, ori nu vor să mai dăm.” a mai afirmat șefa guvernului la Antena 3

Premierul României a declarat că nu înțelege de ce oamenii de tem de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, numită peiorativ de opoziție SS (secția specială). Viorica Dăncilă a spus că toți cei care au greșit trebuie să plătească, chiar și în justiție.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Cele mai bune glume cu Yango, un fel de Uber Made in CCCP
„Vin rușii”, „Volga neagră în fața scării” … replici care au dat fiori părinților și ...