Tăriceanu: Iohannis când ne spune ce a negociat la Bruxelles? E inacceptabil ca românii să nu știe!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Pe 2 iulie, președintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut o conferință de presă în care a spus care a fost rezultatul negocierilor privind desemnarea unor șefi pentru instituțiile europene. Mai toți liderii statelor au făcut același lucru, ca să explice celor de acasa ce și cum s-a votat. Unul dintre puținii care nu au ieșit în fața camerelor să dea raportul este Klaus Iohannis.

Șeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, l-a taxat dur pe locatarul de la Cotroceni, spunând că e inacceptabil ca românii să nu știe ce s-a vorbit. Mai mult, liderul ALDE i-a amintit lui Iohannis că prezențele la summiturile europene nu sunt excursii private la schi.

Au trecut două zile de la reuniunea dedicată desemnării noilor șefi ai forurilor de la Bruxelles și nu am văzut încă necesara conferință de presă a dlui Klaus Werner Iohannis, în care să transmită poporului ce a negociat acolo și cu ce rezultate.

Nu am văzut nici măcar anunțul unei asemenea conferințe, pentru viitorul imediat. Ca și cum acțiunea de la Bruxelles ar fi totuna cu escapadele la ski ale domniei sale, adică ceva ce-l privește strict și personal.

Este inacceptabil ca românii să nu știe cu ce mandat merge președintele la asemenea reuniuni înalte, cum este inacceptabil ca Președintele să nu prezinte un raport Parlamentului. – a scris Tăriceanu pe Facebook. 

„Mai răsfirați, băieți!”

De criticile șefului Senatului nu a scăpat nici Dacian Cioloș, numit „negociator de ungher”. Tăriceanu consideră să este uluitor să critice înțelegerile de culise un politician un un trecut atât de misterios și ascuns.

La rândul său, dl.Cioloș, alt negociator de ungher, se miră că e huiduit de colegii eurodeputați la primul discurs, după ce critica exact discuțiile netransparente.

Se poate cinism mai mare de atât? Și din partea cui? A unuia dintre personajele cu cea mai misterioasă biografie post-decembristă, ajuns comisar european, consilier prezidențial, prim-ministru, șef de partid fără să fie validat prin vot vreodată.

Cine și cum l-a împins permanent din spate pe acest personaj?

Cine a negociat mereu pentru el? Unchiul Ardelean? Traian Băsescu? Tata socru francez? Amicul Barnier? Băieții din pădurea Băneasa?

Rămân la părerea mea: mai răsfirați, băieți! Măcar în forurile de la Bruxelles, dacă acasă nu se poate…  –  concluzionat Călin Popescu Tăriceanu

Loading...

One Comment

  1. Caline, vei afla raspunsul cind BND-ul se va intelege cu DGSE !
    Daca nu crezi intreaba-ti ofiterul(francez) de legatura !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O româncă din Suceava candidează din partea lui Trump în fieful neomarxiștilor americani
O româncă din Suceava, care trăiește de aproape trei decenii în Statele Unite, dă dovadă ...