Șoferul lui Bianca DRĂGUȘANU, depistat cu DRUGTEST-ul. Vezi ce pedeapsă i se aplică!

Marius Ghilezan ACTUALITATE

Pe litoral, ieri echipele mixte de polițiști rutieri și de la anti-drog au făcut peste 300 de controale cu alcool-testul și cu noul aparat Drugtest.  

Polițiștii au dat 20 de sancțiuni în valoare de 29.570 de lei și au reținut 25 de permise de conducere, conform unui comunicat al IGP.

Pe podul de la Fetești, un șofer care consumase droguri a fost oprit de polițiști. Va avea acum dosar penal și riscă pedeapsă cu închisoarea, potrivit lui Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR.

În mașina oprită de polițiști se afla și Bianca Drăgușanu, potrivit MEDIAFAX, care citează surse din poliție.

„Faptul că acest șofer a iesit pozitiv la cocaină înseamnă că se întocmește dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Riscă 1-5 ani de închisoare sau amenda penală”, a spus Drăgan, la Digi24.

Citește și: Bomba serii: ELENA UDREA s-a întors în Europa

Aceasta, în condițiile în care trupe speciale și polițiști de la Antidrog sunt prezenți pe Autostrada Soarelor și pe litoral. Au organizat mai multe filtre, atât pentru alcool, cât și pentru droguri. Polițiștii spun că astfel de operațiuni vor avea loc pe toată durata sezonului estival.

„E nevoie de aceste activități, care se vor desfășura pe toată perioada sezonului estival, pentru ca toți turiștii să ajungă în siguranță la destinație, fie că pleaca spre litoral sau dinspre litoral. Am organizat aceste filtre pentru ca traficul să se desfășoare în siguranțe. Dacă un șofer e sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului poate produce evenimente cu consecințe grave”, a spus Georgian Drăgan.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Posibilul CANDIDAT al PSD la președinție poartă mesajul: #insistpentruRomania
Vizita de la Sulina a președintelui PSD, Viorica Dăncilă, cu Eugen Teodorovici, ales la Congresul ...