Primele IMAGINI cu Elena UDREA, întoarsă ACASĂ. ENIGMA rutei prin SOFIA

Andrei Marcu ACTUALITATE Principal

Elena Udrea anunță că a sosit in Romania, precizând că a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica și că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată, în luna decembrie. Udrea spune că a intrat luni dimineața în țară, prin Vama Giurgiu.

Ea a ales să trimită fata cu iubitul și mama sa înainte, iar ea a făcut un ocol de la Frankfurt prin Sofia. Se pare că a avut o întâlnire importantă sau a fost o chestiune legată de bani.

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare”, a scris Udrea luni seara pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că a ales să ceară protecție în Costa Rica în condițile în care tocmai aflase că este însărcinată, iar „evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii”.

„Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă ștțti că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate. Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevarat apropiați mie, alături de noi”, mai scrie Elena Udrea.

Referitor la procesele pe care încă le are în instanță, Udea consideră că se va apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva „abuzurilor” care s-au făcut „și în” cazul său.

„Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din buna credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere! Doamne, ajută!”, mai scrie Udrea.

Elena Udrea precizează că a intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. „Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, adăuga ea.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018. A fost reținută, în 3 octombrie 2018, de Biroul National Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată.

In decembrie 2018, de Craciun, Elena Udrea a fost eliberata din inchisoare, dupa ce ICCJ a suspendat executarea pedepsei in cazul sau, in dosarul „Gala Bute”, in care a fost condamnata la 6 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu.

Decizia a fost consecinta hotararii CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanța supremă a fost declarată nelegală.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Dăncilă a cerut revocarea directorului CNAIR. Întârzierea proiectelor de infrastructură, motivul!
Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să-l revoce din funcție de Narcis Neaga, ...