Incredibilul GEST al jucătoarei SHUAI ZHANG în fața SIMONEI HALEP

Marius Ghilezan ACTUALITATE

Shuai Zhang (numărul 50 WTA) a impresionat la conferinţa de presă de după înfrângerea suferită în partida cu Simona HALEP.

JUCĂTOAREA chineză a făcut un lucru uluitor în fața jucătoarei românce, a îndoit genunchiul în semn de reveență. A vorbit la superlativ despre învingătoarea ei.

CITEȘTE ȘI: Simona HALEP, din nou în semifinala de la WIMBLEDON

Chiar dacă aceasta i-a barat drumul spre performanţa carierei, Zhang a avut puterea să recunoască superioritatea sportivei din România.

Fed Cup a făcut-o pe Halep model pentru chinezoaică

Zhang s-a transformat în ultimele luni într-un fan Halep, momentul decisiv fiind semifinala de Fed Cup contra Franţei. Chiar dacă România a pierdut, Simo a fost motorul echipei, sacrificându-se în dorinţa de a atinge ultimul act.

„Poţi vedea în ochii ei ce persoană plăcută este. Am bătut-o de două ori şi cu toate acestea s-a comportat impecabil, a fost atât de bună cu mine şi mi-a dat sfaturi. Îmi place şi pentru faptul că încearcă să îşi ajute ţara cât mai mult. Chiar dacă e obosită, joacă alături de românce la dublu. Alte fete nu fac aşa ceva, se concentrează doar pe simplu. Simona încearcă din răsputeri să îşi ajute ţara şi asta mă impresionează la ea. Este un erou în toată România. Aţi văzut meciul de Fed Cup, din semifinale? Cum a luptat? Chiar dacă România a pierdut, a fost un exemplu. De asta o plac atât de mult şi o respect. Chiar avem nevoie de oameni ca ea în tenis să ne fie modele”, a spus Zhang în conferinţa de presă de după partidă.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
În Grecia revine la putere o dinastia conservatoare
Alegerile de duminică au consemnat eșecul previzibil al aventurii partidului progresist al lui Tsipras care ...