PROCURORUL GENERAL: Familia care a crescut-o pe Sorina este încă în termenul legal pentru adopție

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Parchetul General răstoarnă întreaga poveste a adopției Sorinei.

Cererea de revizuire a procurorului general, Bogdan Licu, adresată Curții de Apel Craiova, conține o serie de probe de încălcări grave ale legii din partea autorităților. Procurorul general cere instanței să interzică plecarea din țară a Sorinei.

În documentul înaintat instanței și intrat în posesia media sunt subliniate mai multe ilegalități comise de angajații Direcției de Protecția Copilului. Dar și faptul că familia Șărămăt este în termen pentru depunerea cererii de adopție internă, pe motiv că experții de la DGASP nu au întocmit un proces verbal cu această familie prin care să i se comunice asistentului maternal că Sorina e în procedura de adopție internațională.

 

ÎN referatul Ordonanţei, întocmit de procurorul Mihaela Iorga Moraru, s-a dispus urmărirea penală împotriva Violetei Morjan, managerul de caz de la DGASPC Mehedinți, pentru săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual în formă continuată și uz de fals intelectual în formă continuată.

Surse ale Q Magazine din lumea procurorilor afirmă că asupra procuroarei Pițurcă, cea care a târât micuța pentru a o duce în mașina cu geamuri fumurii a adoptatorului din SUA, s-a dispus începerea urmăririi penale.

Procurorii de sistem au făcut zid în jurul agresivei procuroare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
SORINA are un frate ascuns de autorități, MOTIV de anulare a adopției internaționale. Frații nu po fi despărțiți
Jurnalista de investigație SORINA MATEI dezvăluie pe pagina sa de socializare că autoritățile de la ...