VICTOR ALISTAR îl trimite pe Iohannis la citit raportul IJ despre abuzurile din justiție asupra magistraților

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Victor Alistar, membru CONSLIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII din partea societății civile, îl pune la punct pe președinte, după ce Klaus Iohannis a cerut ca CSM să se ralieze la solicitările GRECO. Alistar spune ferm că CSM nu se poate ralia demersurilor pe care le solicită oamenii politici. Mai mult îi cere președintelui să citească raportul Inspecției Judiciare, în care apar toate abuzurile la care au fost supuși magistrații.

Citește și IOHANNIS solicită desfințarea SIIJ. La fel ca dictatorii, vorbește în numele poporului

„Este un lucru evident dacă ne uităm în Constituție, dacă ne uităm la regulile constituționale. În al doilea rând, un asemenea demers este în neconcordanță cu miile și sutele de mii de oameni care sunt victimele unor erori, unor abuzuri care se întâmplă în justiție. Este inadmisibil să consideri că o singură categorie profesională nu trebuie să se răspundă pentru greșelile care se realizează în exercitarea profesiei.

Citește și BALTAG (CSM): “Jos mâinile de pe Justiție, domnule președinte!”

În al treilea rând, trebuie să se înțeleagă foarte limpede că acest raport este un raport care transmite recomandări în materia combaterii corupției, iar dacă președintele dorește să își asume un rol activ să analizeze raportul Inspecției Judiciare și modul în care au fost urmăriți magistrații pentru diferite scopuri”, a declarat la Antena 3, Victor Alistar.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PROCURORUL GENERAL: Familia care a crescut-o pe Sorina este încă în termenul legal pentru adopție
Parchetul General răstoarnă întreaga poveste a adopției Sorinei. Cererea de revizuire a procurorului general, Bogdan ...